VIDEO „El Clasico“ electrizant: Real Madrid şi Barcelona au oferit un show fabulos pe „Santiago Bernabeu“. Meciul în care un fundaş le-a luat faţa vedetelor Ronaldo şi Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi (stânga) şi Ronaldo n-au marcat în El Clasico
Messi (stânga) şi Ronaldo n-au marcat în El Clasico

În prima manşă din semifinalele Cupei Spaniei, „galacticii“ şi „extratereştrii“ au încântat din nou planeta fotbalului. A fost un prim episod de 90 de minute în care am văzut goluri spectaculoase, ratări uriaşe, dar şi un Messi care a făcut ceva ce i se întâmplă foarte rar. Urmează al doilea episod din cupă, de această dată, pe „Camp Nou“.

  Real Madrid se poate considera norocoasă, după ce a smuls un 1-1, acasă, în faţa marii rivale. După o primă repriză albă, Barcelona a deschis scorul prin Fabregas, care a fost lansat de Messi (50).

De aici a urmat o serie de ocazii uriaşe pentru catalani: acelaşi Fabregas, apoi Pedro şi Messi au trecut pe lângă situaţii incredibile de a majora scorul, însă au ratat cu nonşalanţă, suprinşi parcă şi ei de uşurinţa cu care ajungeau în faţa porţii apărate de Diego Lopez (Casillas a lipsit, accidentat).

Şi Real putea marca în mijlocul părţii secunde, după ce Pique a dat pe lângă minge, iar balonul i-a şters fruntea lui Ronaldo, dar a ieşit milimetric pe lângă poartă. Pique şi-a răscumpărat apoi eroarea, atunci când a „măturat“ un balon pe care scria 1-1 din faţa aceluiaşi Ronaldo.

Când Barcelona părea că se va întoarce acasă cu o victorie preţioasă, cel mai bun om al Realului, francezul Raphael Varane s-a înălţat din mijlocului careului şi a înscris cu o superlovitură de cap, deşi era marcat de Pique şi de Fabregas.

Reuşita din minutul 81 a completat o seară magică pentru fundaşul de 19 ani. Acesta a avut o prestaţie perfectă în apărare, cea mai bună intervenţie a sa venind în partea secundă, atunci când l-a deposedat pe Fabregas, care era la o secundă de a trimite spre poartă pentru 2-0!

Dacă Varane a fost, cu siguranţă, cel mai bun jucător al lui Real, şi poate primi chiar şi titlul de omul meciului, în schimb, la Barcelona, Messi a dezamăgit după foarte mult timp. În afară de pasa excelentă pe care i-a dat-o lui Fabregas pentru gol, în rest, argentinianul n-a reuşit mai nimic. Acest lucru l-a şi iritat, el reacţionând nervos la mai multe faze din finalul jocului.

După acest 1-1, Barcelona e favorită la calificare, însă totul se va decide în returul de pe „Camp Nou“, la 27 februarie. În cealaltă semifinală, joi seară, Atletico Madrid întâlneşte Sevilla de la ora 23.00.

VEZI GOLURILE MECIULUI REAL MADRID - BARCELONA 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite