VIDEO / Echipa lui Marica, furată ca-n codru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

În Twente - Schalke, scor 1-0, arbitrul scoțian, Craig Thompson, a acordat o lovitură de la 11 metri care în România ar fi declanșat o nouă Revoluție!

Conducătorii din Liga I cer aducerea unor brigăzi din străinătate. Totuși, în acest sezon de cupele europene au existat niște gafe uriașe pe care, probabil, nu le-ar fi comis nici cel mai slab central român!

După ce în Liga Campionilor Ajax a părăsit competiția încă din faza grupelor întrucât a avut două goluri anulate absolut eronat în meciul cu Real Madrid, joi seară, o altă formație olandeză s-a aflat în centrul atenției din cauza „cavalerii fluierului".

De această dată însă, Twente Enschede a beneficiat de o eroare uriașă de arbitraj. Într-un meci strâns, Twente - Schalke, gazdele au înscris singurul gol al întâlnirii datorită centralului. În minutul 60, De jong a scăpat spre poarta nemților, însă s-a împiedicat singur, fără să fie atins de fundașul Matip.

Imediat s-a auzit fluierul scoțianului Craig Thompson. Decizia? Penalty pentru Twente, eliminare pentru Matip!!! De jong a transformat penalty-ul, provocând furia nemților: „Acest central a fost o catastrofă! O asemenea gafă nu se face decât la amatori!".

La Schalke, Ciprian Marica a fost integralist.

VEZI GAFA RIDICOLĂ A ARBITRULUI ȘI PENALTY-UL INVENTAT DE ACESTA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite