VIDEO CFR Cluj - Steaua 0-0 în Liga I. Remiză albă într-un meci al ratărilor uriaşe de ambele părţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi nu au marcat, Steaua şi CFR Cluj au fost protagonistele unui meci viu disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj, în etapa a 28-a din Liga I. Ambele formaţii au ratat ocazii uriaşe de a înscrie, astfel că partida s-a terminat 0-0. Acest rezultat apropie Steaua cu încă un pas de titlul cu numărul 24 din istorie.

CFR Cluj şi Steaua s-au întâlnit în Gruia în derby-ul rundei a 28-a din Liga I. Elevii lui Trică au început mai bine meciul, ratând câteva mari oportunităţi de a înscrie prin Deac sau Rui Pedro.

După dominarea de început a gazdelor, steliştii au echilibrat raportul de forţe spre jumătatea prime părţi a meciului, iar cea mai contestată fază s-a petrecut în minutul 30, când Rusescu a trimis cu capul spre poarta CFR-ului, iar Felgueiras a respins greu mingea, care, potrivit specialiştilor, trecuse linia porţii. Arbitrii nu au validat golul Stelei, iar scorul a rămas neschimbat, astfel încât la pauză s-a intrat cu scor alb.

Partea a doua a partidei a dat drumul la sarabanda marilor ratări. Atât clujenii, cât şi jucătorii Stelei au irosit mari oportunităţi de a înscrie. Dacă în meciurile trecute, Rusescu a fost eroul trupei lui Reghecampf, în meciul de la Cluj golgeterul campionatului a ratat cu nonşalanţă trei ocazii rarisime, spre disperarea lui Reghecampf. De partea gazdelor, Maftei a avut şi el şansa de a înscrie, dar a trimis mingea în bară în minutul 76. În ciuda ocaziilor create de ambele părţi, meciul s-a încheiat nedecis, 0-0, rezultat care ajută Steaua să mai facă un pas spre titlu. În schimb, trupa lui Eugen Trică poate începe deja reconstrucţia pentru sezonul viitor, având în vedere că în sezonul 2013-2014 nu va juca în cupele europene.

În altă ordine de idei, CFR Cluj rămâne fără victorie în faţa Stelei din 2005 încoace, atunci când ardelenii au câştigat cu 1-0 în faţa roş-albaştrilor în campionat.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo (Rada '61), Camora - Maftei, Muniru - Hora (Bjelanovici '89), Rui Pedro, Deac - Maah (Weldon '66). Antrenor: Eugen Trică.

Steaua: Tătăruşanu - Rîpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Gardoş (Prepeliţă '46), Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu (Nikolici '84), Tănase (Tatu '61) - Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

VIDEO cu rezumatul meciului CFR Cluj - Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite