VIDEO Barcelona defilează în Spania: Messi Xavi şi Iniesta au făcut spectacol cu Sociedad. Neymar a marcat primul său gol în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar şi Messi, "stelele" Barcelonei FOTO Reuters
Neymar şi Messi, "stelele" Barcelonei FOTO Reuters

Barcelona nu are rival în Spania; în primele şase runde ale sezonului, echipa catalană a obţinut şase victorii, având un golaveraj ameţitor: 22 de goluri marcate şi doar cinci primite.

Real Sociedad a avut soarta mielului de Paşte în deplasarea de la Barcelona. Catalanii s-au distrat cu modesta grupare spaniolă, bifând a şasea victorie din tot atâtea meciuri în campionat. Campioana Spaniei a câştigat cu 4-1 contra lui Sociedad, având o evoluţie entuziasmantă. Messi, Xavi şi Iniesta, dar şi Neymar au creat pe parcusul celor 90 de minute faze spectaculoase, spre încântarea şi admiraţia întregului "Camp Nou". Graţie succesului cu Sociedad, Barcelona şi-a egalat propriul record, şase victorii în şase meciuri, care ar putea fi doborât etapa viitoare, când catalanii întâlnesc pe Almeria, în deplasare.

În partida cu Atletico au punctat rând pe rând Neymar, care se află la primul său gol pentru Barca în campionat (5), Messi (8), Busquets (23) şi Bartra (77), în timp ce pentru oaspeţi a înscris de la Bella (64). Rezultatul obţinut cu Sociedad i-a ajutat pe catalani să-şi îmbunătăţească golaverajul. De altfel, Barca este după şase runde echipa cu cel mai prolific atac (22 de goluri înscrise).

În clasamanent, echipa lui Jerardo Martino se află pe primul loc cu punctaj maxim, fiind secondată de Atletico Madrid cu acelaşi număr de puncte. Pe locul trei se află Real Madrid cu 13 puncte, dar un meci mai puţin disputat.

Fază de mare spectacol creată de tripleta Messi-Iniesta-Xavi:

Rezumatul meciului Barcelona-Sociedad:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite