VIDEO Barcelona a făcut primul pas greşit în Spania.Catalanii s-au împiedicat de modesta Malaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în primele patru etape din Primera Division Barcelona a mers ceas, în etapa a cincea, cu Malaga, în deplasare, catalanii au fost de nerecunoscut, reuşind contraperformnaţa de a nu avea nici măcar un şut la poartă în 90 de minute, meciul terminându-se cu o remiză albă.

Meciul cu Malaga, din etapa a cincea în Spania, este unul pe care catalanii vor dori să-l uite cât mai repede, deoarece nu le-a ieşit nimic. Potrivit statisticilor, această partida a fost prima în ultimii 11 ani când Barcelona n-a tras nici măcar un şut pe spaţiul porţii. Deşi au dominat meciul la capitolul posesie, elevii lui Luis Enrique au suferit enorm la finalizare, acolo unde ocaziile au lipsit aproape în totalitate. S-a terminat 0-0, un rezultat deloc onorabil pentru Barca, care înregistrează primul semieşec din actuala stagiune.

Îngrijorător pentru catalani este şi forma slabă de moment a lui Messi, care nu a reuşit nimic notabil în meciul cu Malaga. Devine, astfel, plauzibilă afirmaţia potrivit căreia dacă jocul argentinianului nu merge, jocul Barcelonei nu are strălucire.

La capitolul părţi pozitive este de consemnat defensiva de fier a catalanilor, care nu a primit vreun gol în cele cinci etape scurse din campionat. Barcelona este, de altfel, singura echipă din Spania care nu a primit gol în această stagiune, iar aici se observă din plin mâna lui Enrique.

"Messi a fost strâns de gât"

Meciul de la Malaga a consemnat şi un incident în care au fost implicaţi Leo Messi şi fundaşul Wellington de la Malaga. Cei doi au avut o dispută verbală, după care starul Barcelonei a fost strâns de gât şi bruscat de jucătorul gazdelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite