VIDEO Ascensiunea juniorului spaniol Jese Rodriguez nu a rămas neobservată în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
www.kary-cr.tumblr.com | Jese Rodriguez a câştigat CE U19 cu Spania şi a ieşit golgeterul competiţiei
www.kary-cr.tumblr.com | Jese Rodriguez a câştigat CE U19 cu Spania şi a ieşit golgeterul competiţiei

Atacantul de 19 ani spaniol al lui Real Madrid, Jese Rodriguez, care în prezent evoluează în liga a doua spaniolă la Real Madrid Castilla, a atras atenţia granzilor fotbalului european datorită evoluţiilor sale încântătoare de la recent încheiatul Campionat European U19, câştigat de Spania.

Jese Rodriguez a ieşit la rampă la Campionatul European pentru juniori, competiţie pe care Spania a pus monopol, câştigând şase din cele 11 ediţii desfăşurate până în prezent. Rodriguez a ieşit golgeterul europeanului care a avut loc în Estonia cu cinci goluri marcate. De altfel, tânărul atacant a fost declarat pentru a treia oară consecutiv golgeterul Campionatului European U19. Pe cale de consecinţă, au apărut ofertele pe numele juniorului spaniol, Manchester United fiind una dintre echipe care şi-a manifestat public interesul.

Evoluţiile bune ale lui Rodriguez în naţionala Spaniei i-au creat o bună imagine în lumea fotbalului european. Jucătorul aparţine lui Real Madrid, dar nu poate evolua la echipa mare din cauza concurenţei acerbe pe postul său. Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema, Morata sau Cellejon sunt atacanţii de clasă ai Realului, care îl determină pe Mourinho să-l lase deocamdată pe Rodriguez la Castilla, în Segunda Division. De altfel, Mourinho este recunoscut drept un antrenor care nu promovează foarte des tineri, fiind adeptul atacanţilor mari transferaţi la Madrid.

Atacantul vrea să rămână la Madrid, dar Mourinho nu s-a decis dacă îl va opri în lotul seniorilor

Decizia lui Mourinho de a-l lăsa deocamdată pe atacant la Castilla l-a determinat pe Sir Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, să se arate interesat de Rodriguez. Scouterii lui Manchester l-au urmărit în ultimul timp pe jucător în Segunda Division, fiind impresionaţi de talentul său. Datorită prestaţiilor sale, Rodriguez a fost deja botezat „Cristiano de pe Valdebebas” (numele academiei de fotbal de la Madrid şi al terenului de atrenament al madrilenilor), deoarece stilul său este asemănător cu cel al lui Cristiano Ronaldo.
Contractul jucătorul lui Real Madrid Castilla expiră la finalul sezonului viitor, dar atacantul nu pare tentat să plece şi nu ia în calcul nicio ofertă de la altă echipă. Rodriguez îşi doreşte să rămână la Madrid şi să pătrundă în echipa mare, mai ales că Mourinho i-a dat semnale încurajatoare în ultimul timp, scrie Daily Mail.
Jese Rodriguez a marcat în acest sezon al optulea gol pentru Real Madrid Castilla, chiar sub privirile lui Jose Mourinho. Atacantul joacă la Castilla din anul 2009 şi tot din 2009 evoluează şi în naţionala de juniori a Spaniei, la grupe de vârstă diferite. Rodriguez a jucat un meci chiar în echipa mare a lui Real Madrid, pe data de 24 martie 2012, înlocuindu-l pe Cristiano Ronaldo în meciul cu Real Sociedad.

Vezi evoluţiile lui Jese Rodriguez în tricoul lui Real Madrid Castilla: 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite