Victorie pentru Pandurii în faţa lui Dinamo. Întoarceri spectaculoase de scor şi o eliminare în ultimele minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucători ai echipei Pandurii Târgu-Jiu. FOTO Arhivă Adevărul
Jucători ai echipei Pandurii Târgu-Jiu. FOTO Arhivă Adevărul

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-2), echipa Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, oltenii revenind după ce au fost conduşi cu 2-1.

Cele două echipe au jucat deschis, şi-au creat ocazii încă de la început, iar primul gol al partidei a venit în minutul 9 când Nicoară de la Pandurii a deschis scorul. Avantajul gazdelor nu a ţinut prea mult timp, peste patru minute, Niculae egalând, iar în minutul 19 a Alexe i-a adus la conducerea jocului pe dinamovişti . 

A doua repriză a meciului nu a avut parte tot de atâtea goluri, dar a cunoscut o altă schimbare de scor. În minutul 55, Nicoară a egalat, iar oltenii au profitat au reuşit cu zece minute înainte de final golul care avea să le aducă trei puncte. 

Repriza a doua a fost tensionată, toate cartonaşele galbene fiind arătate în această parte a jocului. În minutul 89, Nicolae Grigore de la oaspeţi, după ce a primit al doilea galben, a fost eliminat. 

În minutul 87, arbitrul Alexandru Tudor l-a trimis în tribune pentru proteste pe antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu. 

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Şandru (Elton '67), Cordoş, Vasiljevici, Momcilovici - Anton, Mrzljak - Răduţ, Nistor, Nicoară (Shalaj '56) - M. Roman (Eric '90). Antrenor: Edward Iordănescu.

Dinamo Bucureşti: Naumovski - Fai, A. Marc, Nedelcearu, Serginho - Cristescu, Grigore - C. Matei (V. Lazăr '81), Alexe, Grozav (Gavrilă '65) - M. Niculae (Bilinski '58). Antrenor: Flavius Stoican.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite