Veşti proaste pentru România: S-a aflat numele ţării care ne poate lăsa fără Euro 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe măsură ce pandemia de coronavirus se agravează, devine tot mai clar că ideea revoluţionară a celor de la UEFA, de a organiza Euro 2020, amânată ulterior pentru 11 iunie - 11 iulie 2021, în 12 oraşe diferite, e inoportună. Şi cu şanse tot mai mici de realizare!

Zvonurile privind mutarea competiţiei într-o singură ţară au apărut de ceva timp. Doar că acum, jurnaliştii francezi de la „Le Parisien“ au venit cu o noutate: UEFA ia în calcul acordarea turneului final Rusiei, pe considerentul că această ţară are totul pregătit pentru această competiţie, după ce a găzduit Mondialul din 2018.

Articolul publicat de „Le Parisien“ a făcut repede înconjurul lumii şi a declanşat o reacţie oficială din partea forului european. Potrivit gsp.ro, mai întâi, UEFA a dezminţit că ar fi luat deja hotărârea mutării Euro 2020 în Rusia. În continuare însă, a admis că această posibilitate, de a schimba modul de desfăşurare al turneului, există!

„Momentan, nu e nicio schimbare faţă de ce a spus preşedintele Aleksander Ceferin, la jumătatea lunii octombrie. UEFA plănuieşte Euro 2020 exact cum era iniţial. Nu există un plan B acum. Monitorizăm situaţia şi aşteptăm. Totuşi, nu excludem posibilitatea ca Euro 2020 să nu se mai dispute în 12 ţări, ci în 11. Sau în opt, în cinci ori chiar într-o singură ţară“, a fost comunicatul trimis pentru site-ul rus metaratings.ru.

Euro 2020 la Bucureşti

*13 iunie: Austria - Georgia / Macedonia de Nord

*17 iunie: Ucraina - Georgia / Macedonia de Nord

*21 iunie: Ucraina - Austria

*28 iunie: Locul 1 grupa F - Locul 3 grupa A/B/C

*Primele trei meciuri sunt din grupa C, iar ultimul din optimi.

CITEŞTE ŞI:

România, faţă în faţă cu dezastrul pierderii Euro 2020: Prima reacţie oficială

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite