Veste bombă! Final de carieră pentru Chivu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii sperau că fundaşul lui Inter va reveni la naţională pentru a ajuta echipa să se califice la Mondialul din 2014, dar italienii anunţă o variantă-şoc pentru fostul căpitan al tricolorilor!

Au trecut două luni de când Cristi Chivu n-a mai jucat niciun meci pentru Inter, deşi antrenorul Stramaccioni îl aşteaptă să rezolve problemele din apărarea milanezilor. Fundaşul român a fost operat în august la degetul doi al piciorului drept, la care a suferit o microfractură, iar de atunci nu poate să scape de probleme.
A cedat la încălzire
Chivu şi-a tot anunţat revenirea pe teren, a efectuat mai multe antrenamente cu echipa şi a fost chiar la un pas să intre pe teren în meciul cu Chievo de săptămâna trecută, dar piciorul i-a cedat la încălzirea dinaintea meciului.
Oficialii Interului au dat vina pe probleme musculare, dar ziarele italiene au aflat adevărul. E vorba de o complicaţie a problemei la metatarsian, o inflamaţie a fasciei plantare, ligamentul care face legătura cu călcâiul.
Încă o operaţie?
Acum, fostul căpitan al naţionalei Româniai a intrat din nou pe mâna doctorilor, care iau în calcul încă o operaţie. Ziariştii italieni se tem de faptul că dacă nici următoarea intervenţie chirurgicală nu va reuşi, Chivu şi-ar putea încheia cariera la doar 32 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite