Vali Negru: „George Copos nu m-a vrut la Rapid!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Negru (stânga), felicitat de colegi după reuşita contra Rapidului
Vali Negru (stânga), felicitat de colegi după reuşita contra Rapidului

Fotbalistul s-a aflat în vară pentru a doua oară în curtea alb-vişiniilor, dar nu a fost păstrat de patronul giuleştenilor. Ajuns la Iaşi, Negru a marcat contra trupei lui Manea. Negru a îmbrăcat tricoul Rapidului în perioada în care antrenor era Răzvan Lucescu, iar giuleştenii ajungeau în „sferturile” Cupei UEFA. „Nu pot să uit acea perioadă”, a spus Vali.

„Adevărul": Se poate spune că Rapid a văzut negru în faţa ochilor?

Vali Negru: Da. Şi colegii mi-au spus asta. Cred că expresia se potriveşte de minune la ce s-a întâmplat.

Ai avut o perioadă dificilă, marcată de accidentări, dar şi de faptul că nu ai mai jucat titular după experienţa Rapid...

Au fost momente grele pentru mine ca jucător. Mă bucură acest gol marcat, dar şi faptul că am depăşit o perioadă grea. S-a întâmplat să înscriu tocmai cu Rapid! Sincer, îmi pare rău pentru ei.

De ce spui asta?

Eu ţin cu Rapid! Şi respect clubul pentru ce mi-a oferit ca fotbalist. Nu pot să şterg perioada în care am evoluat cu Răzvan Lucescu în Cupa UEFA. Chiar dacă acum au pierdut la Iaşi, eu am încredere că la sfârşit de sezon giuleştenii vor câştiga campionatul. Au un lot bun.

Vei pune şi tu umărul ca Rapid să fie pe locul 1?

Poli Iaşi va încurca şi Steaua, şi Dinamo. Vreau ca prin rezultate să ajutăm Rapidul să câştige titlul. Nu promit că voi marca eu, dar voi încerca să-mi ajut fosta echipă.

Ai fost şi în vară în Giuleşti, de ce nu ai rămas?

Atunci am vorbit cu Viorel Hizo, care a vrut să mă întorc în Giuleşti. De ce nu am semnat? Întrebaţi-l pe Copos.

Cer suspendarea lui Săpunaru doar în Portugalia

Cristi Săpunaru a fost suspendat şase luni în Portugalia, după ce a lovit, la meciul FC Porto - Benfica, un responsabil al forţelor de ordine. Împrumutat de giuleşteni, fundaşul, care nu are drept de joc nici în România, a stat doar în tribune la meciul cu Iaşi.

FC Porto a făcut apel şi speră ca sancţiunea lui „Săpun" fie să fie redusă, fie să primească dreptul de a evolua în România. „Am vorbit cu oficialii de la Porto şi aşteptăm o hârtie din partea lor. În proporţie de 90 la sută sunt şanse ca Săpunaru să joace.

Dacă sancţiunea nu va fi redusă, atunci suspendarea va rămâne valabilă doar pentru campionatul din Portugalia", a explicat managerul sportiv al giuleştenilor, Renzo Rossi. Săpunaru a fost împrumutat de FC Porto la Rapid până în vară.

Cristi Săpunaru şi-a susţinut colegii din tribună în cele trei meciuri ale returului
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite