UPDATE Andrei Cristea după vizita medicală: "Cred că rămân la Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Cristea
Andrei Cristea

Atacantul dinamovist Andrei Cristea s-a prezentat în această dimineaţă la vizita medicală cu echipa din Ştefan cel Mare, deşi trebuia să plece în Germania pentru a semna cu Karlsruher.

Conform gsp.ro, fotbalistul nu doreşte să plece încă în Germania înainte de a primit restanţele financiare de la Dinamo. Se pare că transferul atacantului are şanse extrem de mici să se mai întâmple.

La vizita medicală a lui Dinamo a fost prezent şi Florin Bratu, care şi-a reziliat contractul cu Dinamo, El ar putea reveni la echipă în cazul în care Andrei Cristea va pleca.

Atacantul dinamovist Andrei Cristea a declarat că este sceptic în ceea ce priveşte realizarea transferului său la gruparea din liga a doua germană, Karlsruhe SC. "Eu sunt la Dinamo deocamdată, am făcut vizita medicală cu Dinamo. Nu ştiu ce se întâmplă cu transferul, eu sunt în programul echipei şi mă gândesc la această echipă. Sub nicio formă nu ar fi o dezamăgire, dacă nu s-ar realiza. Sunt nişte discuţii dar cu mine nu s-a vorbit foarte mult. Nu vreau să-mi fac foarte multe speranţe. Eu sunt la Dinamo, mai am mulţi ani contract aici şi aş vrea să continui. Nu aş putea fi foarte afectat pentru că eu nu am avut multe dicuţii în acest sens. Colegii m-au felicitat de aseară, dar nu avea rost pentru că sunt la Dinamo şi cred că voi rămâne la Dinamo", a spus Andrei Cristea.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite