Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au calificat în sferturile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova şi FC Voluntari s-au calificat, marţi seara, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după disputarea meciurilor din ultima etapă a Grupei D, informează Agerpres.

Foto Facebook Universitatea Craiova
Foto Facebook Universitatea Craiova

Universitatea a câştigat grupa, după ce a surclasat-o cu 4-0 pe Farul Constanţa, care nu mai avea şanse de a merge mai departe şi a aliniat o echipă cu mulţi juniori.

Campioana a ratat două mari ocazii în prima repriză, ambele prin Ionuţ Cojocaru, singur cu David Lazar, care a fost providenţial. Universitatea a deschis scorul în finalul primei reprize, prin Elvir Koljic (45+2), care a deviat inteligent un şut al lui Ştefan Baiaram. Acesta a dublat avantajul gazdelor (52), cu o lovitură de cap, la centrarea lui Mihai Căpăţînă. Cel mai frumos gol al meciului a fost marcat de slovenul Jasmin Kurtic, cu un şut de la aproape 25 de metri în vinclu. După ce un gol marcat de Marian Danciu a fost anulat (82) pentru ofsaid, Atanas Trică a închis tabela (86), din pasa lui Ante Roguljic.

Universitatea va juca în sferturile de finală cu a doua clasată din Grupa C, în care se află Oţelul Galaţi (4 puncte), FCSB (4), FC U Craiova (4), Dinamo (2), FC Bihor (1), SCM Zalău (0).

FC Voluntari a remizat cu UTA Arad, în deplasare, la Oradea (0-0), şi a ocupat locul secund în Grupa D, urmând să înfrunte în sferturi câştigătoarea Grupei C.

În alt meci, CS Tunari a remizat cu Gloria Buzău, 1-1, ambele părăsind competiţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite