Un fotoreporter a murit după un accident la baza de pregătire a lui Galatasaray

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotoreporterul jurnalului Sabah, Erkan Koyuncu, care a suferit sâmbătă dimineaţă un accident grav la baza de pregătire a echipei Galatasaray, a încetat din viaţă, a anunţat clubul turc, într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Erkan Koyuncu se afla la secţia de terapie intensivă a spitalului din cartierul Bakirkoy din Istanbul şi în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvat.

Koyuncu tocmai încerca să intre în baza de pregătire, dar nu a sesizat că poarta de la intrarea în complexul Florya s-a închis brusc. 

Fotoreporterul a fost strivit de poarta masivă de fier, sub privirile stupefiate ale lui Felipe Melo, mijlocaşul Galatei, şi Claudio Taffarel, antrenorul cu portarii, care erau în zonă. 

Imediat, poarta a fost redeschisă, iar fotoreporterului i-a fost acordat primul ajutor de către medicii echipei Galatasaray.

Antrenamentul echipei conduse de italianul Prandelli a fost anulat şi a fost deschisă şi o anchetă de către poliţia din Istanbul pentru elucidarea împrejurărilor în care a avut loc accidentul. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite