Un antrenor de la FRF îl face praf pe Hagi: "E o dramă că societatea acceptă delirul lui de superioritate. Le ştie pe toate. Poate fi şi doctor şi critic literar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi este pus la zid de unul dintre noii antrenori angajaţi de FRF la naţionalele de copii şi juniori după venirea lui Răzvan Burleanu la conducerea Federaţiei.

Doru Isac, selecţionerul naţionalei Under 19, dezvăluie în Prosport părerea sa despre modul în care influenţează Gică Hagi fotbalul românesc."Ştiţi unde cred eu că greşim? Acest delir de superioritate pe care îl are Hagi este acceptat. El ştie tot. Poate să fie critic literar, să vorbească despre „Iliada”, poate să fie doctor, să vorbească despre patologia cancerului de col uterin, poate să vorbească despre Piţurcă. Că el ştie. Asta este drama cea mare, că îl acceptă societatea românească", este de părere Doru Isac. El este singurul antrenor de la FRF care nu a convocat la naţională niciun jucător de la Academia lui Hagi. 

"Eu nu sunt selecţionerul care să îi răspundă la telefon lui Hagi şi care să primească ordine <Ia-l pe ăla, pe ăla şi pe ăla>. O fi fost aşa obişnuit, dar nu ţine cu mine. Eu nu am venit în România să intru în contradicţii. Am venit să excelez. Atât cât pot, în limitele mele. Sigur, mai greşesc şi eu, dar din eşecuri înveţi. În general, îmi văd de treburile mele şi am atât de  multe de aflat, încât mi-e greu să iau lecţii de la Hagi", a mai spus Isac.

 Citeşte integral interviu acordat de Doru Isac în Prosport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite