Un alt străin din Liga I vrea să joace pentru România. Lista stranierilor care au vrut de-a lungul timpului la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadu îi cere lui Piţurcă să-şi îndrepte atenţia şi asupra lui
Cadu îi cere lui Piţurcă să-şi îndrepte atenţia şi asupra lui

Fundaşul lui CFR Cluj Ricardo Cadu este foarte aproape să obţină cetăţenia română, realizare care i-ar permite să joace pentru echipa naţională a României.

Portughezul lui CFR Cluj, Ricardo Cadu, îi aminteşte lui Victor Piţurcă faptul că odată defintivată problema obţinerii cetăţeniei, ar putea să joace sub „tricolor” dacă va fi convocat.

„Mi-ar plăcea să joc pentru România şi chiar mi-ar plăcea să vină Piţurcă să vorbească cu mine. Dar până acum nimeni nu a vorbit cu mine despre această posibilitate”, a spus Cadu, care se pregăteşte alături de lotul CFR-ului în Spania, la Marbella, în primul turneu de pregătire al anului.

Deşi este conştient că duelul cu Inter Milano din Europa League va fi foarte dificil, fundaşul portughez al clujenilor nu-şi pierde speranţa. „Cupa e cel mai realist obiectiv, normal că avem şanse şi în campionat şi să trecem de Inter în Europa League, dar va fi foarte greu”, a mai spus Cadu pentru Dolce Sport.
CFR întâlneşte pe 14 februarie, la Milano, pe Inter în prima manşă a şaisprezecimilor Europa League. Returul este programat o săptămână mai târziu, la Cluj.

Pe lângă Cadu, şi alţi străini din Liga I şi-au manifestat dorinţa de a juca pentru România, printre care brazilianul Eric de la Gaz Metan Mediaş, argentinianul Pablo Brandan de la fosta echipă Unirea Urziceni sau fostul jucător al lui CFR Cluj, argentinianul juan Culio.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite