Uimire la Roland Garros: Pouille l-a bătut pe Rodionov în calificări și va juca tot cu el în turul 1. Cum e posibil

0
Publicat:

Lucas Pouille și Jurij Rodionov se vor duela în primul tur de la Roland Garros, asta după ce s-au întâlnit și în turul al treilea al calificărilor.

Lucas Pouille a revenit pe terenul de tenis după ani. Foto EPA EFE
Lucas Pouille a revenit pe terenul de tenis după ani. Foto EPA EFE

Joi, francezul s-a impus cu 1-6, 7-5, 6-0, după 2 ore și 2 minute de joc în fața austriacului. Dacă Pouille a ajuns pe tabloul principal după ce a câștigat toate cele trei tururi de calificare, în schimb Rodionov ajunge pe tabloul principal din postura de Lucky Loser.

Culmea este că, în primul tur, sorții au decis ca ei să se reîntâlnească. Singura diferență de pe tabloul principal este legată de faptul că meciul se va juca după sistemul cel mai bun din cinci seturi.

Astfel, Pouille va juca împotriva unui jucător pe care tocmai l-a învins, asta după ce a declarat după calificarea pe tabloul principal că speră să evite jucătorii de top în primele tururi. Câștigătorul partidei dintre Pouille și Rodionov va juca împotriva câștigătorului partidei dintre Benoit Paire și Cameron Norrie.

Lucas Pouille a revenit la French Open după ce nu a mai jucat tenis de doi ani. Francezul, favoritul gazdelor, a trecut printr-o depresie severă și a avut serioase probleme cu alcoolul. În 2016, jucătorul fusese impresariat de Ion Țiriac.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite