Ucraina – România, imagine fabuloasă după ultimul punct: comentariul în engleză, epic VIDEO

0
Publicat:

După foarte mulți ani, vreo cinci mai precis, echipa României de tenis feminin a fost tratată cu seriozitate și pasiune de jucătoarele care au acceptat convocarea.

Ana Bogdan, în extaz după o victorie colosală. FOTO: Facebook
Ana Bogdan, în extaz după o victorie colosală. FOTO: Facebook

La Florida, căpitanul Horia Tecău a fost nevoit să meargă pe mâna spotivelor care și-au sacrificat pregătirea pentru Roland Garros în Europa, deplasându-se în Statele Unite pentru a înfrunta Ucraina. Vorbim despre Ana Bogdan (64 WTA), Jaqueline Cristian (75), Anca Todoni (191 WTA) și Mara Gae (1.062 WTA). Ultimele două au fost în lot, în lipsa altor soluții, pentru simplul motiv că alte românce au fost prinse cu turneele WTA.

Calificarea se datorează însă cuplului Ana Bogdan – Jaqueline Cristian. Cu câte două partide de simplu vineri și sâmbătă, cele două au găsit resurse fizice și mentale pentru a evolua și la dublu! Împotriva unei perechi redutabile, cu surorile Nadiia și Lyudmyla Kichenok în prim-plan. Și au câștigat, aducând punctul decisiv pentru România!

După ultimul punct, care a rezolvat calificarea tricolorelor pentru turneul final de la Billie Jean King Cup (12-17 noiembrie, Sevilla), au urmat imagini care spun totul despre nivelul de implicare din partea cuplului Ana Bogdan – Jaqueline Cristian. Cele două, înconjurate de întreaga echipă a României, au celebrat un succes uriaș, epic de-a dreptul!

Comentariul în limba engleză, care poate fi auzit mai jos, cuprinde, de asemenea, dimensiunea victoriei României care a reușit revenirea de la 0-2, în prima zi, impunându-se în toate cele trei întâlniri de sâmbătă.

Ucraina – România, scor 2-3

Vineri

*Tsurenko (42 WTA) – A. Bogdan (64 WTA)

3-6, 6-2, 6-0

*Svitolina (18 WTA) – J. Cristian (75 WTA)

6-3, 7-5

Sâmbătă

*Svitolina (18 WTA) – A. Bogdan (64 WTA)

4-6, 6-4, 3-6

*Tsurenko (42 WTA) – J. Cristian (75 WTA)

6-2, 4-6, 4-6

*Nadiia Kichenok / Lyudmyla Kichenok – Ana Bogdan / Jaqueline Cristian

2-6, 6-7

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite