Trupul lui Gabriel Zahiu, adus în România după 4 luni în care a zăcut într-o morgă din Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Zahiu, fost jucător al Stelei între 1975 și 1981, coleg cu Marcel Răducanu, Liță Dumitru sau Anghel Iordănescu, a murit departe de țară, în Suedia, în urmă cu 4 luni. Fostul fundaș s-a stins pe 20 noiembrie 2023, la trei zile după ce a împlinit 67 de ani. De atunci, familia s-a chinuit să aducă trupul în țară, dar a reușit abia acum, din cauza dificultăților financiare și a unei proceduri complicate de repatriere.

Gabriel Zahiu va fi înmormântat la Buzău
Gabriel Zahiu va fi înmormântat la Buzău Foto buzoienii.ro

Trupul lui Gabriel Zahiu a fost adus la Buzău și depus de joi la o capelă din oraș. Foștii lui coechipieri, Mitică Ghizdeanu și Dan Tulpan, au venit să-și ia rămas bun de la fostul fundaș, potrivit buzoienii.ro. , familia și apropiații își pot lua în sfârșit rămas bun.

Înmormântarea lui Zahiu, care era și cetățean suedez, va avea loc sâmbătă, la ora 11.30, la Cimitirul Dumbrava, din Buzău.

„Omul ăsta mi-a marcat destinul. Am ajuns la Buzău datorită lui. Steaua l-a transferat pe Gabi Zahiu de la Buzău, iar în schimb a trimis la Buzău trei juniori, printre care și eu. A fost un jucător foarte bun, bătăios, juca pe orice post. A fost convocat și la națională. A jucat și fotbal, și-a trăit și viața, înțelegeți voi ce vreau să spun. Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Dan Tulpan, potrivit sursei citate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite