Trebuie să ne temem de meciul cu Feroe: „Va fi nenorocire mare!“. Panduru a explicat ce mare problemă vom avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va juca, duminică (ora 19.00, TVR1), la Torshavn, un meci decisiv pentru calificarea la Euro 2016. Fostul internaţional a descoperit un amănunt care poate îngreuna misiunea tricolorilor.

România a fost ajutată de arbitrul întâlnirii cu Finlanda, după cum „Adevărul“ a explicat aici, însă nu şi de programul făcut de UEFA pentru preliminariile Euro 2016.

Cel puţin aşa crede Basarab Panduru, după ce a văzut cu ce se ocupă internaţionalii feroezi într-un reportaj realizat de trimisul gsp.ro la Torshavn:

*Teitur Gestson (HB, Feroe) - educator la grădiniţă

*Tordur Thomsen (B36, Feroe) - vânzător

*Jonas Naes (B36) - avocat

*Atli Gregersen (Vikingur, Faroe) - funcţionar la Agenţia Forţei de Muncă

*Odmar Fero (B36) - student

*Johannus Justinussen (Vikingur) - tâmplar

*Roaldur Jakobsen (B36) - electrician

*Christian Holst (Amager, Danemarca) - profesor

*Solvi Vatnhamar (Vikingur) - profesor

*Arni Frederiksberg (Runavik, Feroe) - funcţionar bancar

*Klemint Olsen (Runavik) - tâmplar

*Andreas Olsen (Vikingur) - profesor

*Frodi Benjaminsen (HB) - constructor, gardian

„Păcat că jucăm cu Feroe duminică. Dacă jucam luni mai aveau ăia treabă, nu veneau la meci. Aşa vin toţi, asta e nenorocire mare“, a fost remarca lui Panduru la Dolce Sport.

Acesta a făcut şi o analiză a jocului cu Finlanda: „Dupa o primă repriză care a fost destul de bună, nu te gândeai niciodată că va urma o a doua în halul în care s-a jucat. Au fost 20 de minute, din minutul 66 până în minutul 86, în care s-a taiat fimul pentru noi. N-a mai ştiut nimeni ce să facă, nici cei din teren, nici cei de pe bancă sau antrenorul principal. De unde lua deciziile singur, deodată se consultă cu toată lumea, a fost în criză de idei în momentele alea şi n-a transmis absolut nimic jucătorilor“.

Panduru a continuat cu criticile la adresa lui Iordănescu, spunând că a fost inspirat doar după ce partida s-a terminat.

„Mi se pare că experienţa lui l-a ajutat mai mult la întrebările jurnaliştilor decât în teren în timpul meciului. După prima întrebare a urmat primul răspuns al lui Iordănescu în care i-a pus la punct pe toţi“, a declarat Panduru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite