Todoran, de la „marioneta“ lui Becali, la declaraţii furibunde: Cum l-a distrus într-o frază pe Creţu AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Todoran, amuzat de cât de slab e jucătorul care l-a atacat
Dinu Todoran, amuzat de cât de slab e jucătorul care l-a atacat

Eliberat de povara rolului de executant al patronului FCSB, tehnicianul de 42 de ani dovedeşte că are „vorbele la el“, după cum a tranşat duelul verbal, de la distanţă, cu fostul său elev.

Dinu Todoran a fost un mijlocaş destul de bun la nivelul Ligii I, cât timp a activat la formaţii precum Petrolul, Astra, Farul sau Unirea Urziceni. De altfel, cu ultima grupare a şi câştigat un titlu, în sezonul 2008-2009, cu Dan Petrescu pe bancă.

Dincolo de faptul că a fost un fotbalist de calitate, Todoran a lăsat mereu impresia că e un tip inteligent, savuros. De aceea, a surprins şi mai mult, în mod neplăcut, când a acceptat rolul de „marionetă“, la FCSB. Unde a rezistat şapte meciuri. 

Cum jucătorii vicecampioanei şi-au dat şi ei seama că Todoran a fost doar executantul patronului, noţiunea de respect nu prea a existat în relaţia lor scurtă. Exact asta a reieşit din declaraţiile date de Valentin Creţu (foto), luni seară, după meciul cu Sepsi (1-1). 

Cretu

Doar că Todoran n-a rămas dator şi, într-o primă fază, l-a călcat în picioare pe fundaşul de 32 de ani. După care, în cadrul intervenţiei de la Pro X, a continuat să-l ia peste picior pe Creţu, lăsând de înţeles că n-are nicio calitate tehnică.

Ce a spus Dinu Todoran?

*De obicei, noi la magazie, la nea Piticu, avem un calapod unde îşi pun jucătorii ghetele, să se lase, să se formeze cu piciorul, el (n.r. - Creţu) n-ar avea nevoie să se ducă, el are nevoie de o cheie franceză la gleznă, trebuie să aibă glezna fină pentru a ajunge la o centrare. 

*De asta spun, el e jucător, nu e fotbalist. În al doilea rând, din punct de vedere mental, mai sunt chestionare, vine un mental coach, el încă n-a trecut de prima întrebare. 

*Din punct de vedere tactic, anul trecut, s-au luat foarte multe goluri prin poziţionarea lui foarte proastă. La meciul cu Karadandy, la golul doi, la minge în unghi, el stă să se uite, în loc să coboare pe culoarul de pasare. 

ASCULTĂ CE A SPUS DINU TODORAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite