Tocală: "Bravo, Sandra! Bravo, Tavi Bellu şi Mariana Bitang"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Tocală se bucură de sprijinul premierului Victor Ponta, el însuşi practicant al baschetului
Carmen Tocală se bucură de sprijinul premierului Victor Ponta, el însuşi practicant al baschetului

Carmen Tocală, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, a transmis felicitări pentru gimnasta Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la sărituri, la JO de vară de la Londra, precum şi antrenorilor săi, Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

''Transmit felicitările mele Sandrei Izbaşa şi antrenorilor Tavi Bellu şi Mariana Bitang pentru performanţa remarcabilă pe care au reuşit-o. Simt o bucurie imensă, asemenea tuturor românilor care iubesc sportul. Gimnastica românească a dovedit încă o dată că rămâne o forţă pe plan mondial'', a declarat presedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

Sandra Izbaşa a cucerit, duminică, titlul olimpic în proba de sărituri, devansându-le favorita a probei, Mc Kayla Maroney (SUA) şi pe rusoaica Maria Paseka. Gimnasta noastră a obţinut a doua medalie de aur pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice de vară de la Londra, după cea cucerită de Alin Moldoveanu la tir.

Izbaşa a fost notată în finala cu 15,383 la prima săritura şi cu 15,000, la acea de-a doua, iar cu media de 15,191 a câştigat concursul. Sandra Izbaşa a mai cucerit o medalie la JO de la Londra, bronz, în competiţia pe echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite