Toate reacţiile după meciul Pandurii - Dinamo 2-1. Pe cine a dat vina Gigi Mulţescu: "A fost o ruşine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu, antrenor  Dinamo FOTO GSP
Gigi Mulţescu, antrenor  Dinamo FOTO GSP

Dinamo este pe locul nouă, dar e posibil să mai cadă în vreme ce Pandurii lu Cristi Pustai au urcat până pe locul al doilea, momentan.

Cristi Pustai, antrenor Pandurii: "A fost o victorie foarte grea, am întâlnit o echipă mult schimbată în bine după această pauză, care a jucat într-un sistem nou, 4-1-4-1. În prima repriză, având şi vântul în faţă, am construit foarte greu. În repriza a doua,  am schimbat şi noi, am rămas cu un singur închizător, a venit şi acea eliminare... La pauză le-am cerut o responsabilitate mai mare şi o încredere mai mare când avem mingea".

George Ţucudean, atacant Dinamo: "Meciul s-a rupt la roşu, nu ştiu dacă a fost meritat, nu discut arbitrajul. Şi noi am greşit că ne-am retras prea mult, era clar că vin peste noi. Echipa e mult schimbată faţă de cum am lăsat-o eu. Noi sperăm să prindem un loc de Europa League, echipa e în reconstrucţie". 

Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo: "Eliminările trebuiesc gândite mai profund. Există obervatorul, arbitrul, care are conşiinţa lui. Al doilea galben nu l-am văut cum s-a dat, pentru că eram cu privirea în altă parte. Nu ne comparăm cu Steaua, are nişte ani în faţa noastră, Dinamo e într-un proces de reconstrucţie. 

Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo: "E clar că jocul l-am controlat noi, am avut agresivitate, am avut multe ocazii de gol. E vina noastră că n-am făcut 2-0. Maniera de arbitraj s-a schimbat la pauză, a fost o ruşine. Cum să se schimbe în halul ăsta? A fost presiune din partea gazdelor, eram la vestiare, am auzit". 

Declaraţii date la DigiSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite