Telex: Tecău debutează în Turneul Campionilor, iar HCM Baia Mare are o misiune infernală în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rojer (dreapta), alături de Tecău
Rojer (dreapta), alături de Tecău

După ce Simona Halep a făcut furori în versiunea feminină a competiţiei, acum românii aşteaptă un parcurs cât mai lung din partea cuplului Tecău – Rojer, la dublu masculin. La handbal, româncele au bifat încă un meci dramatic.

Tecău debutează în Turneul Campionilor - Competiţia găzduită de Londra a început de duminică, iar perechea Horia Tecău / Jean-Julien Rojer (România / Olanda) are programat, luni, la ora 14:00, primul duel din Grupa A. Tecău şi Rojer vor întâlni perechea Alexander Peya / Bruno Soares (Austria / Brazilia). Partida va fi transmisă de Digi Sport, post care televizează şi confruntările de la simplu. Tot luni, de la ora 20:00, americanii Bob şi Mike Bryan vor întâlni cuplul Robert Lindstedt / Lukasz Kubot (Suedia / Polonia).

Înfrângere dramatică cu Larvik - Campioana României a ajuns la trei eşecuri în patru meciuri disputate în grupa D a Ligii Campionilor. După înfrângerea cu Larvik (Norvegia) de acasă, 23-24, elevele lui Costică Buceschi au avut parte de un joc dramatic, de această dată în Norvegia. Gazdele au condus cu 22-15 în minutul 40, însă româncele au egalat scorul la 23. Finalul le-a aparţinut norvegiencelor, care s-au impus cu 31-26. Pentru a fi sigură de calificarea în grupa principala, HCM trebuie să învingă în ultimele două jocuri: cu Lublin, în deplasare, şi cu Metz, acasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite