Telex fotbalistic: preşedintele Uruguay-ului a vorbit despre Suarez. Zicu şi-a ales echipa. Brazilia pune un nou selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
luis suarez foto reuters

„Adevărul“ prezintă, pe scurt, ştiri din fotbalul internaţional şi cel intern, după primul weekend de la sfârşitul Mondialului.

*Zicu, la Târgu-Mureş. După un retur slab la Petrolul, fotbalistul de 30 de ani a semnat cu nou-promovata ASA Târgu-Mureş. Zicu a devenit cel de-al 12-lea jucător transferat de mureşeni în această vară, după Marius Constantin, Sălăgeanu, Feusi, Janos Szekely, Bruno Martins, Velayos, Gabi Mureşan, Ibeh, Irobiso, Henrique şi Amoroso. Zicu va purta tricoul cu numărul 27.

*Fug jucătorii de Şahtior. Situaţia tensionată din Ucraina îi face probleme mari şi lui Mircea Lucescu. „Minerii“ se află acum în cantonament, în Franţa, însă, potrivit jurnaliştilor din Hexagon, mai mulţi fotbalişti au refuzat să se întoarcă la Doneţk, după ce un avion Malaysia Airlines a fost doborât de o rachetă pe teritoriul Ucrainei. Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa şi Facundo Ferreyra sunt printre fotbaliştii care s-au arătat speriaţi de ce se întâmplă în Ucraina.

*Suarez, criticat de preşedintele ţării. Suspendat timp de patru luni de FIFA, după ce l-a muşcat pe Chiellini la Cupa Mondială, Luis Suarez a fost criticat şi de preşedintele Uruguay-ului. „Suarez are un trecut modest şi inteligenţa lui e în picioare. E mai bine să fie dus la un spital şi acolo să meargă la psihiatru. Nu e normal însă că, pe durata suspendării, nu poate intra pe un stadion. Această pedeapsă dată de FIFA e o nebunie“, a declarat Jose Mujica.

Dunga, favorit să preia Brazilia. După ultimele două partide de la CM 2014, 1-7 cu Germania şi 0-3 cu Olanda, sud-americanii l-au demis pe Scolari. Potrivit presei locale, mâine, fostul internaţional, Carlos Dunga, va fi numit noul selecţioner. Dunga (50 de ani) s-a aflat pe banca Braziliei la CM 2010, atunci când echipa a fost eliminată, în sferturi, de Olanda. Ca jucător, el a cucerit Mondialul din 1994, iar ca selecţioner a triumfat la Copa America (2007) şi la Cupa Confederaţiilor (2009).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite