Telex din lumea sportului: Mercedes i-a dat un contract fabulos lui Hamilton, iar Supercupa nu se mai joacă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu doar fotbaliştii au parte de salarii astronomice. Campionul mondial la Formula 1 se poate rivaliza, oricând, cu Messi sau Cristiano Ronaldo.

Hamilton, salariu fabulos - Campionul mondial en-titre va continua să piloteze monoposturile Mercedes pentru următorii trei ani, după ce părţile au ajuns la un acord privind prelungirea contractului. Britanicul de 30 de ani va încasa, în total, 140 de milioane de euro până în 2018. Lewis Hamilton, campion mondial, mai întâi, în 2008, a ajuns la Mercedes în 2013 şi, în ultima perioadă, a fost curtat şi de Ferrari. În acest sezon, Hamilton conduce în clasamentul piloţilor, având 20 de puncte avans peste colegul său, Nico Rosberg. 

Supercupa a fost mutată la Constanţa - Partida care pune faţă în faţă campioana şi câştigătoarea Cupei României va deschide, oficial, viitorul sezon, la 8 iulie. Iniţial, jocul ar fi trebuit să fie găzduit de „Arena Naţională“, însă, foarte probabil, el se va disputa, la Constanţa, pe arena „Farul“. Motivul a fost dezvăluit de gsp.ro. La data respectivă, cei mai mulţi oameni se află în concediu, pe litoral. Există şi o variantă de rezervă: dacă ASA Târgu-Mureş va lua titlul, iar „U“ Cluj Cupa României, atunci Supercupa se va juca la Cluj.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri