Telex din lumea sportului: alarmă pentru naţionala pregătită de Tadici şi triumf pentru Raluca Olaru în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În umbra meciului România - Ungaria, naţionala feminină de handbal a disputat patru partide de verificare în doar câteva zile. Rezultatele ridică semne de întrebări înaintea Campionatului European. În schimb, la tenis, am avut parte de o victorie la dublu.

Trei înfrângeri în amicale - Naţionala feminină a avut o săptămână încărcată în pregătirea Campionatului European (7-21 decembrie). Miercuri, româncele au pierdut, la Debrecen, cu naţionala Ungariei, scor 22-28. Apoi, vineri, sâmbătă şi duminică, tricolorele au întâlnit de trei ori Rusia, la Oradea. Adversarele au câştigat două partide cu 31-28 şi 33-31, în timp ce România şi-a adjudecat o victorie, scor 28-20. La Campionatul European, echipa pregătită de Gheorghe Tadici se află în grupa B, alături de Norvegia, Danemarca şi Ucraina.

Olaru a luat titlul la dublu în Austria - Perechea Raluca Olaru (România) - Anna Tatişvili (SUA) s-a impus în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Linz din Austria. În ultimul act al competiţiei, Olaru şi Tatişvili au trecut de perechea Annika Beck (Germania) - Caroline Garcia (Franţa), scor 6-2, 6-1, în 52 de minute de joc. Pentru Olaru a fost cel de al patrulea titlu la dublu în circuitul WTA. Pentru victoria de la Linz, Olaru şi Tatişvili vor primi fiecare 9.919 de euro şi 280 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite