Suporterii Stelei nu vor să fie asociaţi cu prietenii lui Reghecampf: "Piţi Talent, dăm cu tine de ciment!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesajul suporterilor Stelei pentru manelist FOTO: RĂZVAN PĂSĂRICĂ
Mesajul suporterilor Stelei pentru manelist FOTO: RĂZVAN PĂSĂRICĂ

Fanii echipei din Ghencea au avut un mesaj pentru manelistul Piţi Talent, care a fost "cooptat" recent în stafful Stelei.

La runda precedentă, cu ocazia meciului dintre Rapid şi Steaua, un personaj dubios s-a strecurat în anturajul Stelei. Purtând un trening cu însemnele clubului, acesta se saluta cu totată lumea de la Steaua, a fost la vestiarul echipei şi a urmărit meciul din spatele unei porţi. Personajul a fost identificat ca fiind cântăreţul de manele poreclit Piţi Talent, unul dintre finii lui Reghecampf. De altfel, antrenorul Stelei este un iubitor al acestui gen de muzică.

Suporterii Stelei s-au sesizat şi i-au cerut antrenorului "să nu manelizeze Steaua". Pe un alt banner afişat la meciul cu Petrolul, manelistul a fost ameninţat: "Piţi Talent, dăm cu tine de ciment". 

"Este un prieten, aşa cum am foarte mulţi prieteni. Şi dacă unul ar ajunge să vină la cabine, nu cred că este problema suporterilor. Nu ne manelizăm. Repet, nu are legatură cu Steaua", s-a scuzat Reghecampf la DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite