Suporteri ai lui Chelsea şi-au luat bilete la Amsterdam, după meciul tur Ajax-Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Stelei din şaisprezecimile Europa League, când roş-albaştrii au învins-o pe Ajax, a încurcat planurile unor susţinători ai lui Chelsea.

Site-ul oficial al londonezilor relatează că mai mulţi suporteri ai adversarei Stelei de joi se află zilele acestea la Amsterdam, întrucât au considerat că olandezii sunt deja calificaţi după turul pe care Steaua l-a pierdut cu 2-0 şi au preconizat ca echipa engleză să se dueleze cu cea olandeză.

„În capitala distracţiilor uşoare a Olandei se află un grup restrâns de fani ai echipei Chelsea. Aceştia au călătorit în ţara greşită. Când Ajax a învins pe Steaua în prima manşă a turului precedent, câţiva fani ai albaştrilor, care au văzut că echipa noastră a câştigat cu 1-0 la Praga, au zis că vor economisi bani, cumpărându-şi din timp bilete pentru Amsterdam. Cel puţin e clar ce echipă vor susţine olandezii la meciul de diseară“, notează sursa citată.

Site-ul menţionaeză şi escapdele comportamentale ale finanţatorului Stelei: „Nu se va auzi Queen diseară. Controversatul politician de dreapta şi patron al echipei a interizs această muzică pe stadion. Da, inclusiv  «We are the champions»“, mai scrie chelseafc.com. Prima manşă pe care Steaua o dispută cu Chelsea este programată joi, la ora 20.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite