Suporter rapidist, căutat pe Facebook: Imaginile de la care a pornit o idee superbă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Albu a marcat din penalty, însă un alt gol al Craiovei, în minutul 90+5, a adus victoria oltenilor
Albu a marcat din penalty, însă un alt gol al Craiovei, în minutul 90+5, a adus victoria oltenilor

La formaţia giuleşteană, de comunicare şi de relaţia cu suporterii se ocupă Lucian Ionescu, un rapidist înfocat. Ceea ce se vede şi în modul în care sunt preţuiţi adevăraţii fani ai echipei de la o vârstă fragedă.

Partida Rapid - „U“ Craiova (2-3), disputată luni, în etapa a 8-a din play-out, a furnizat două momente diametral opuse.

Dacă reacţia căpitanului Cristi Săpunaru a fost urâtă, urmând să-i aducă şi o amendă, după cum a anunţat antrenorul Adrian Mutu, în schimb, până la criza de nervi a fundaşului de 38 de ani s-a petrecut un alt moment. De această dată, unul emoţionant.

La scorul de 2-1 pentru olteni, Rapid a primit un penalty pe care l-a transformat Albu, în minutul 90+2. Golul a fost precedat de imagini cu un copil, fan al Rapidului, care şi-a făcut cruce, în mod repetat, rugându-se ca Albu să dea gol.

Imaginile i-au impresionat şi pe oficialii rapidişti, care au declanşat o căutare pe Facebook pentru a-l identifica pe tânărul suporter. Iată mesajul postat de clubul Rapid pe pagina de Facebook:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite