Săpunaru va plăti pentru comportamentul său: Mutu a anunţat ce va păţi căpitanul Rapidului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru, mult prea nervos la meciurile Rapidului
Cristi Săpunaru, mult prea nervos la meciurile Rapidului

Ultimul meci de play-out din etapa a 8-a, Rapid – „U“ Craiova (2-3) s-a încheiat cu nişte scene şocante în care Cristi Săpunaru a sărit la bătaie cu italianul Lorenzo Paramatti (27 de ani), sub privirile îngrozite ale celor din jur.

Cristi Săpunaru (38 de ani) se încadrează în categoria jucătorilor de valoare care, din păcate, la finalul carierei devin prea agresivi. Chiar şi marele Gică Hagi şi-a încheiat cariera la echipa naţională, provocând o fractură lui Antonio Conte, la Euro 2000.

Săpunaru, deocamdată, n-a rupt mâini şi picioare, însă sare destul de des la bătaie la meciurile Rapidului. Asta când nu înjură, ca la uşa cortului. Imaginile de la finalul meciului Rapid - „U“ Craiova vorbesc de la sine:

După acest comportament al căpitanului său de echipă, antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a avut, astăzi, o intervenţie la Digi Sport în care a anunţat că fundaşul de 38 de ani va fi amendat.

Ce a spus Adrian Mutu?

*Nu mi se pare OK ce s-a întâmplat, dar nu e nici chiar aşa de condamnat. Cristi n-a dat în Paramatti, să fim serioşi. L-a împins. Mi se pare prea mult pentru Paramatti să te duci să-i arăţi stema în faţă, pe Giuleşti, unui simbol al Rapidului. Un român nu cred că ar fi făcut asta. Bine că a fost ţinut Săpunaru, probabil se întâmplau mai multe. 

*E o provocare pe faţă a lui Paramatti, pe care nu trebuie să o faci. M-au luat şi pe mine nervii pe teren. Da, îl voi sancţiona pe Săpunaru, nu glumesc. La noi, în echipă, când greşeşti, spun suma pe care trebuie să o plăteşti. La final, când se strâng mai mulţi bani, tot ei ies la o masă.

9 cartonaşe galbene a primit Cristi Săpunaru în cele 36 de meciuri din Liga I din acest sezon.  
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite