Super Bowl LVII. Kansas City Chiefs, din nou campioană în NFL

0
Publicat:

Echipa Kansas City Chiefs, condusă de starul Patrick Mahomes, a câştigat al treilea Super Bowl din istoria sa, învingând cu scorul de 38-35 formaţia Philadelphia Eagles, în marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), cel mai aşteptat eveniment sportiv de pe continentul nord-american, care a avut loc duminică seară pe State Farm Stadium din Glendale (Arizona).

Travis Kelce și Patrick Mahomes FOTO EPA-EFE
Travis Kelce și Patrick Mahomes FOTO EPA-EFE

O lovitură de picior de 27 de yarzi executată de Harrison Butker, cu opt secunde înainte de sirena finală, a permis echipei Chiefs să obţină victoria şi Trofeul Vince Lombardi.

Echipa din Missouri, care îi succede în palmares formaţiei Los Angeles Rams, a disputat al treilea său Super Bowl în ultimii patru ani, după succesul din 2020 în finala cu San Francisco 49ers (31-20) şi înfrângerea suferită în 2021, în duelul cu Tampa Bay Buccaneers (9-31).

Cunoscuta solistă Rihanna a întreţinut atmosfera în pauza celei de-a 57-a ediţii a Super Bowl-ului, în cadrul unui spectacol care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Îmbrăcată complet în roşu, Rihanna a cântat pe o platformă suspendată, ridicată şi coborâtă cu ajutorul cablurilor pe o lungă scenă plasată în centrul terenului. Ea a interpretat unele dintre şlagărele sale, printre care şi celebrul "Umbrella", înconjurată de aproximativ 50 de dansatori. Ulterior, artista originară din Barbados, care a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, a fost ridicată la înălţime pentru finalul spectacolului, pe ritmurile hit-ului "Diamonds in the Sky".

La evenimentul de la Glendale au asistat aproximativ 67.000 de spectatori, printre care s-au aflat numeroase staruri, printre care Paul McCartney, celebrul membru al grupului Beatles, sau LeBron James, superstarul campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite