Ştiri & Actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă Adevărul
Arhivă Adevărul

Dinamo joacă, miercuri, la Bucureşti

Ajunsă în optimile de finală ale Cupei CEV, echipa feminină Dinamo va avea un adversar incomod. Bucureştencele vor înfrunta miercuri, 6 ianuarie (sala „Lucian Grigorescu", ora 19.00), pe Schweriner SC (Germania), care în faza precedentă le-a eliminat pe elveţiencele de la Kanti Schaffhausen cu o dublă victorie cu 3:0. Meciul retur va avea loc peste o săptămână.

Meci ca-n Ligă la Constanţa

Nici fetele de la Tomis Constanţa nu vor avea parte de o înfruntare lejeră în optimile Cupei CEV, adversara lor fiind PTSP Pila. Obişnuite să participe în Liga Campionilor, polonezele au trecut (3:2 şi 3:2) în „16"-imile de finală de Volero Zürich, o formaţie care nu de mult a disputat Final Four-ul celei mai importante competiţii continentale intercluburi. Tomis va juca prima manşă în Polonia, marţi, de la ora 19.00.

Misiune dificilă pentru echipele noastre

Şi reprezentantele din „16"-imile de finală ale Challenge Cup au o misiune dificilă. Miercuri vor avea loc întâlnirile PNV Waasland Kruibeke (Belgia) - Remat Zalău, Dinamo - Chemes Humenne (Slovacia / sala „Lucian Grigorescu", ora 16.00), la masculin, şi Kanti Schaffhausen (Elveţia) - Unic Piatra Neamţ, la feminin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite