Steliştii l-au „învins“ pe Gigi Becali: presaţi de fani, oficialii clubului au fost nevoiţi să renunţe la o decizie aberantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii stelişti şi-au impus punctul de vedere
Fanii stelişti şi-au impus punctul de vedere

Din momentul intrării patronului în închisoare, ceilalţi conducători au declarat „doliu naţional“, de parcă fotbalul a început cu latifundiarul din Pipera şi va trebui să se oprească cât timp el nu e în libertate. Revoltaţi, suporterii şi-au impus punctul de vedere.

Steliştii au aşteptat şapte ani pentru ca echipa să câştige un nou titlu în Liga I. Aşteptarea a luat sfârşit, în etapa cu numărul 28, însă petrecerea triumfului a fost amânată pentru ultima rundă, la meciul de pe teren propriu cu FC Braşov (marţi, 28 mai, ora 20.30, Digi Sport 1). 

Fanii au fost atât de entuziasmaţi de sărbătoarea câştigării titlului încât biletele pentru confruntarea cu braşovenii s-au vândut ca pâinea caldă. Numai că, între timp, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Meme a cedat din cauza presiunii

La două zile după acest moment, Mihai Stoica a anunţat, miercuri seară, la Realitatea TV, că Steaua a contramandat petrecerea pentru titlul cu numărul 24, „din respect pentru Gigi Becali“.

Acest anunţ a declanşat o reacţie atât de vehementă din partea suporterilor încât, la câteva ore după declaraţia lui Meme, acesta a fost nevoit să renunţe la decizia aberantă anunţată miercuri seară.

„În urma reacţiei suporterilor Stelei şi a discuţiilor pe care le-am purtat cu Laurenţiu Reghecampf şi cu unii dintre jucători, vă informez că festivitatea de premiere a Campioanei Romaniei 2012-2013 va avea loc la Naţional Arena, marţi, 28 mai, imediat după meciul Steaua - FC Braşov, iar echipa va pleca spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, urmând ca în piaţă să se sărbătorească titlul împreună cu suporterii.

Am înţeles că - indiferent de situaţia dramatică în care se află în prezent patronul nostru - nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării acestui titlu atât de aşteptat şi m-am conformat“, a scris Stoica pe pagina sa de Facebook.

UPDATE 19.20 – Mihai Stoica a dezvăluit că modul în care va fi sărbătorit titlul cu numărul 24 depinde de poziţia Jandarmeriei.

„Am vorbit cu toţi jucătorii şi am văzut reacţiile fanilor, care m-au convins să nu renunţăm la sărbătoare. Florin Gardoş mi-a zis că, din momentul în care a văzut Real Madrid sărbătorind într-un autobuz descoperit, visează la asta. Singura problemă pe care o întâmpinăm e că nu sunt permise manifestările publice după orele 23:00. 

Trebuie să vedem cum vom face. Dacă nu vom reuşi să obţinem aprobarea să sărbătorim într-o piaţă, vom merge în Ghencea pe terenurile 6 şi 7, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut“, a declarat Meme la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite