"Stele" noi în Liga Campionilor! Toate mutările care se pregătesc la viitoarea campioană a României! "Chiricheş şi Latovlevici nu mai pot fi ţinuţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Ciricheş şi Alex Chipciu sunt doriţi de echipe din Occident
Vlad Ciricheş şi Alex Chipciu sunt doriţi de echipe din Occident

Roş-albaştrii îşi iau măsuri din timp pentru a acoperi plecările jucătorilor care au impresionat în Liga Europa: Tătăruşanu, Chiricheş, Latovlevici şi Chipciu.

Parcursul impecabil din campionat şi cel surprinzător din Liga Europa au atras atenţia asupra Stelei, iar cota de piaţă a fotbaliştilor „militari” a crescut exponenţial. Sunt patru fotbalişti care vor putea fi cu greu ţinuţi, Tătăruşanu, Chiricheş, Latovlevici şi Chipciu, pentru ei existând deja oferte de la Olympiakos Pireu, AC Milan, Saint Etienne, respectiv Ajax.
Poarta e „acoperită”, apărarea nu
O plecare a lui Tătăruşanu, devenit titular şi la naţională, este foarte probabilă, atât timp cât Steaua l-a acontat pe portarul Chiajnei, Florin Niţă, şi pregăteşte o ofertă pentru Arlauskis, fost campion cu Urziceni. Situaţia se complică în apărare, unde Chiricheş şi Latovlevici sunt greu de înlocuit. "Probabil că vom transfera unul sau doi apărători, trebuie să ne punem la punct în eventualitatea unor plecări. La ora actuală, normal ar fi să fie interes major pentur Chiricheş şi Latovlevici, doi jucători care au crescut enorm şi care nu mai pot fi ţinuţi. Chiar dacă selecţionerul nu vede, pot juca la orice echipă din Europa. Îi cunosc mai bine decât selecţionerul. Fundaş central ca Vlad Chiricheş nu există în Europa în acest moment. Nici David Luiz, nici Varane, nici vreun altul nu au liniştea lui Chiricheş", a spus managerul Mihai Stoica.
Aruncă „balastul” din atac
Şi un eventual transfer al lui Chipciu a fost deja acoperit, Stanciu de la Vaslui semnând cu Steaua, în vreme ce Iorga de la Oţelul e pe lista de cumpărături a patronului stelist. În fine, Steaua se va debarasa de „balast”, adică de Adi Rocha, atacantul îndrăgostit de ciocolată, şi de Mihai Costea, eternul neînţeles, preocupat mai degrabă de fericirea iubitei. Pentru poziţia de vârf, Denis Alibec e cel menit să facă diferenţa.
„30 de puncte din primele 10 meciuri”
Dificil de păstrat va fi şi Laurenţiu Reghecampf, căruia i s-a prezentat un proiect interesant la FC Krasnodar, echipă de mijlocul clasamentului din Rusia. „Reghe” va ţine cont în decizia sa şi de şansele pe care le va avea de a juca în Liga Campionilor şi cu ce fotbalişti ar ataca această competiţie premium. „Mie mi-a mărturisit că la anul vrea să ia 30 de puncte după primele 10 meciuri, ca să putem să ne concentrăm pe Liga Campionilor. Auziţi şi voi la ce se gândeşte!”, a dezvăluit fascinat Gigi Becali.
Campioni de Paşte?
Visul lui Gigi Becali, acela de a-şi vedea echipa campioană de Paşte, s-ar putea împlini în sfârşit în acest sezon. Pe 4 mai, în Sâmbata Mare, Steaua întâlneşte pe teren propriu Pandurii, actuala ocupantă a locului trei. Dacă după acel meci s-ar afla la 15 puncte faţă de următarea clasată, roş-albaştrii nu ar mai avea cum să piardă titlul cu cinci etape până la final. Deocamdată, Steaua e la 13 puncte de Astra.
Teren mic
Cum ar putea arăta Steaua la anul
Arlauskis – Georgievski, Viera, Szukala, Giulherme - Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa (Iorga),Rusescu (Stanciu), Tănase – Alibec

Mutările de la Steaua
Cine vine sigur
Florin Niţă portar Chiajna
Nicolae Stanciu mijlocaş Vaslui
Ce jucători sunt doriţi
Giedrius Arlauskis portar Rubin Kazan
Ousmane Viera fundaş Pandurii
Giulherme fundaş Petrolul
Laurenţiu Iorga mijlocaş Oţelul
Dan Nistor mijlocaş Pandurii
Denis Alibec atacant Inter (împrumutat la Viitorul)
Cine pleacă sigur
Adi Rocha atacant
Mihai Costea atacant
Cine ar putea pleca
Laurenţiu Reghecampf antrenor
Ciprian Tătăruşanu portar
Iasmin Latovlevici fundaş stânga
Vlad Chiricheş fundaş central
Alexandru Chipciu  mijlocaş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite