Steaua stă pe un butoi cu pulbere: de ce Becali nu l-a dat afară până acum pe Gâlcă şi ce se petrece în vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

La finalul turului, bucureştenii aveau 13 puncte avans faţă de ASA Târgu-Mureş. Acum, distanţa s-a redus la un punct, iar odată cu această cădere au apărut detalii despre situaţia haotică de la club.

Steliştii au început să facă turul televiziunilor, în încercarea de a-şi asigura arbitraje favorabile în etapele rămase, iar pe lângă „cavalerii fluierului“ s-a mai găsit un vinovat pentru căderea echipei în 2015: Costel Gâlcă. 

Un fost stelist, Gabi Balint, insistă însă că problemele roş-albaştrilor sunt mult mai mari decât ce se vede de afară şi nu se leagă doar de greşelile de arbitraj.

„Eu vă zic 100% că sunt mulţi jucători care-l vor pe Reghecampf antrenor. Din ce ştiu eu, Gâlcă a pierdut vestiarul! Nu acum, ci după conflictul cu Bourceanu“, a declarat Balint la Digi Sport, referindu-se la excluderea „închizătorului“ din lot.

Balint a dezvăluit motivul pentru care Becali merge pe mâna lui Gâlcă şi acum, deşi rezultatele sunt foarte slabe. „Am auzit că Gâlcă are o clauză foarte mare de reziliere şi nu poate fi dat afară. În plus, şi Reghecampf vrea acum o sumă mai mare de bani pentru a venit la Steaua“, a completat fostul jucător al roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite