Steaua nu câştigă la Târgu-Jiu! Află de unde vine „blestemul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai aşteptat meci din etapa a 12-a, Pandurii - Steaua (duminică, ora 21.30 / Digi Sport) e unul în care, probabil, toată Liga I va fi de partea gorjenilor.

Un eventual succes al roş-albaştrilor pe terenul ultimei formaţii care a reuşit să se ţină aproape de trupa din Ghencea ar „ucide" campionatul când n-am ajuns nici măcar la jumătatea lui!

Care ar fi însă argumentul Pandurilor într-un meci cu un adversar „cu două clase peste orice altă echipă din Liga I", după cum a caracterizat-o pe Steaua chiar Petre Grigoraş?

„Abonaţi" la 1-1

Gorjenii se pot încuraja din bilanţul duelurilor cu Steaua, la Târgu-Jiu, în ultimele două sezoane. Ambele partide, cu „Grig" pe banca gazdelor, s-au încheiat la egalitate, 1-1. Mai mult, de când e la Pandurii, Grigoraş a pierdut doar unul din patru meciuri cu trupa din Ghencea. Se întâmpla în turul sezonului 2010 - 2011, atunci când Steaua a câştigat, acasă, cu 2-0. De atunci, au urmat cele două remize de la Târgu-Jiu şi o victorie a Pandurilor, 2-1, pe Ghencea!

„Nu-mi tremură pantalonii"

Omul pe care Gigi Becali a încercat să-l aducă pe banca Stelei, în vară, a vorbit despre cel mai dificil test pentru formaţia sa de la începutul campionatului.
„Steaua e o echipă puternică, dar noi suntem neînvinşi pe teren propriu. Veţi vedea o trupă a Pandurilor care se va lupta cu toate armele în acest meci. Nu-mi e frică de nimic. Nu mai sunt la început de drum în această carieră. Nu-mi tremură pantalonii la un meci cu Steaua", a declarat Petre Grigoraş.

DECLARAŢIE

Chipciu şi Adi Popa, acest „Speedy Gonzalez", sunt cei mai periculoşi fotbalişti ai Stelei.
Petre Grigoraş antrenor Pandurii

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite