Steaua n-a mai fost lider în Liga I după scurgerea a opt etape încă din 2008

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a revenit pe primul loc în Liga I, detronând fostul lider, Pandurii Târgu Jiu FOTO Mediafax
Steaua a revenit pe primul loc în Liga I, detronând fostul lider, Pandurii Târgu Jiu FOTO Mediafax

Victoria obţinută de Steaua în etapa a VIII-a a Ligii I şi cu eşecul echipei Pandurii Târgu Jiu au propulsat echipa din Ghencea pe primul loc al clasamentului. Este pentru prima dată din 2008 încoace de când Steaua se se poziţionează pe primul loc al ierarhiei Ligii I după scurgerea a opt etape.

Steaua a revenit pe primul loc al clasamentului Ligii I pentru a doua oară în acest sezon. Ultima clasare în fruntea ierarhiei interne a fost în etapa a V-a, în rest Pandurii a fost lider absolut. Victoria din deplasarea de la Iaşi, coroborată cu înfrângerea Pandurilor în faţa Petrolului a făcut ca Steaua să redevină lider.

Echipa din Ghencea nu a mai fost în fruntea clasamentului după doar opt etape din 2008, atunci când militarii au pierdut în ultima etapă titlul în favoarea lui CFR Cluj.
Jocul de la Iaşi nu a fost însă convingător, chiar dacă Steaua a bătut la scor de neprezentare echipa gazdă. Chipciu cu o „dublă” şi Adi Rocha au marcat golurile victoriei şi au readus Steaua pe primul loc în clasament.
Evoluţia oamenilor lui Reghecampf a fost pe placul lui Gigi Becali, care a declarat după meci că este foarte bucuros că echipa sa a revenit lider în Liga I.

„Am dominat meciul, am câştigat aşa cum vreau eu, fără emoţii. Am dominat şi când am rămas în zece. Duşmanii se oftică rău acum, când văd că Steluţa este pe primul loc”, a spus Becali, care aşteaptă din partea Stelei o evoluţie la fel de bună şi în deplasarea de la Stuttgart, în primul meci din grupele Europa League.
„Chipciu, Pintilii şi Szukala mi-au plăcut cel mai mult. Nu mă interesează ce fac ei în Europa League. Noi nu avem nimic de pierdut, mergem la Stuttgart să jucăm fotbal”, a încheiat Becali.

Pentru Steaua urmează o perioadă de foc, deoarece va juca joi, 20 septembrie, primul meci din grupele Europa League, cu Stuttgart. În următoarea etapă din campionat, Steaua va da piept cu Rapid, după care urmează meciurile cu Petrolul şi CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite