Steaua i-a fermecat pe macedoneni: „Vardar a pierdut meritat în faţa gigantului din România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea la scor suferită de Vardar Skopje în faţa Stelei, 0-3 pe Arena Naţională din Bucureşti, i-a făcut pe jurnaliştii macedoneni să se încline în faţa elevilor lui Laurenţiu Reghecampf.

După eşecul usturător pe care Steaua l-a administrat lui Vardar în manşa tur a turului al doilea al Ligii Campionilor, jurnaliştii spanioli nu au mai contenit cu laudele la adresa campioanei României.

„Vardar a fost total inferioară şi a pierdut meritat cu 0-3 în faţa gigantului din România. Înfrângerea nu a fost neaşteptată, ţinând cont că Vardar a întâlnit o echipă care a dominat la pas campionatul României şi a avut un parcurs uriaş în Europa League, unde a ajuns în sferturile de finală (n.r. Steaua a fost eliminată în optimi), pierzând în faţa lui Chelsea, câştigătoarea trofeului”, au scris jurnaliştii de la Dvevnik, citaţi de ziare.com.

„Furia românilor a măturat Vardar. Steaua şi-a justificat în mod absolut rolul de favorită şi a obţinut un succes meritat după un joc furios în prima repriză. Încă de la început, echipa română a dominat complet. Din fericire, în partea secundă steliştii au ratat mai multe ocazii. Manşa secundă este o simplă formalitate pentru ei”, a scris şi publicaţia On.

„Campioana Macedoniei a fost bătută rău în România. Vardar este practic eliminată din Liga Campionilor, după ce a pierdut clar în faţa Stelei. Acest fiasco de la Bucureşti arată diferenţa clară de calitate dintre fotbalul românesc şi cel macedonean. Steaua a început în forţă şi era evident că Vardar este în mare pericol”, au notat şi ziariştii de la MacedonianFootball.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite