Steaua e la pământ în Liga Campionilor, dar un fost stelist e pe primul loc în Liga Europa: Chiricheş, imperial la Tottenham

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Fundaşul de 23 de ani, vândut de formaţia din Ghencea pentru 8,5 milioane de euro, a bifat a doua sa apariţie în tricoul londonezilor şi a avut o evoluţie impecabilă.

Vlad Chiricheş sau „The Vladiator“, aşa cum l-au poreclit englezii, e integrat, treptat, în echipa pregătită de Andre Villas-Boas. 

Românul de 23 de ani a fost integralist, la debut, în victoria din Cupa Ligii, obţinută pe terenul celor de la Aston Villa, scor 4-0. Apoi, a rămas pe bancă în derby-ul din campionat cu Chelsea, scor 1-1.

Joi seară însă, Chiricheş a revenit printre titulari, în deplasarea din Rusia, acolo unde Tottenham a jucat împotriva celor de la Anji, o formaţie care s-a prăbuşit, după ce patronul Kerimov a închis „robinetul“. 

Fosta echipă a lui Eto’o e acum pe ultimul loc în prima ligă din Rusia şi participă în Liga Europa datorită faptului că, în stagiunea trecută, a terminat pe locul 3. Totuşi, ruşii vor părăsi repede Europa. După o remiză cu Şerif Tiraspol, în prima etapă, joi seară, ei au fost învinşi, acasă, de Tottenham, 2-0. Defoe (34) şi Chadli (40) au stabilit scorul final. La englezi, Chiricheş a fost integralist şi a avut o evoluţie excelentă.

În grupa K, Tottenham e lider cu şase puncte şi, aproape sigur, va merge în următoarea fază a competiţiei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite