Steaua-Dinamo se joacă cu casa închisă. Câţi bani încasează steliştii din vânzarea biletelor pentru derby de România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii mizează pe sprijinul a 28.000 de fani la derby-ul cu Dinamo, care se va disputa pe Stadionul Ghencea sâmbătă seara, la ora 21.00. Toate biletele scoase la vânzare pentru această partidă s-au epuizat, iar organizatorii se aşteaptă la o atmosferă incendiară.

Ca la orice derby Steaua - Dinamo, intersul pentru partida de sâmbătă seara este uriaş, aspect sesizat din solicitările record pentru bilete. Tichetele de acces la derby de România s-au vândut ca pâinea caldă, astfel că organizatorii se aşteaptă ca meciul să se joace pe un stadion arhiplin.

Ultimele 3.000 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat în timp record, 25 de minute, anunţă Digi Sport. Deşi meciul nu se joacă pe Arena Naţională, aşa cum şi-ar fi dorit oficialii ambelor echipe, încasările din bilete se ridică la suma de 200.000 de euro. E drept că dacă meciul s-ar fi jucat pe cel mai mare stadion al ţării, Steaua ar fi obţinut o sumă cel puţin dublă.

1.600 de suporteri dinamovişti în tribune

Din numărul total de bilete, aproximativ 1.600 au fost puse la dispoziţia suporterilor lui Dinamo. Organizatorii se aşteaptă la un spectacol total făcut de cele două galerii, în condiţiile în care LPF le va permite fanilor accesul cu fumigene şi torţe în incinta stadionului. 

Cât despre incidente, antrenorul lui Dinamo nici nu ia în calcul această posibilitate. "Sunt convins că nu o să fie incidente. Am văzut declaraţia lui Iorgulescu că o să-i lase pe oamenii din tribune să facă spectacol. Sunt convins că noi, chiar dacă suntem mai puţini ca număr de spectatori, o să fim auziţi mai tare", a spus Flavius Stoican.

30.000 de fani vor fi în tribunele Stadionului Ghencea la derby de România

Steaua - Dinamo se joacă sâmbătă seara, la ora 21.00, în direct pe Digi Sport 1

CITIŢI ŞI:

VIDEO Chipciu aruncă în aer Steaua – Dinamo: „Directorul sportiv al lor e stelist“. Dovada adusă de mijlocaş

Simona Halep merge la derby şi ţine cu Steaua. Cum a comentat posibilitatea de a fi huiduită de galeria celor de la Dinamo

Meci cu risc. Derby-ul Steaua – Dinamo scoate în stradă peste 1.200 de poliţişti şi jandarmi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite