„Spovedania“ lui Mutu în Săptămâna Mare: ajuns la 34 de ani, „Briliantul“ a avut un moment rar de sinceritate la televiziunea franceză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Invitat la postul Canal Plus, internaţionalul român a fost vizibil emoţionat, atunci când a fost întrebat despre greşelile pe care le-a comis în viaţă.

Mulţi susţin că Adrian Mutu nu se va schimba niciodată, fiind un fotbalist care a ratat şansa de a ajunge mult mai sus în carieră, din cauza comportamentului său.

La 34 de ani, „Briliantul“ se apropie de final de carieră la Ajaccio, o formaţie mică din Ligue 1, pentru care a înscris de 10 ori în 25 de apariţii. Chiar dacă e la un club mai puţin important din Franţa, Mutu rămâne o vedetă a întrecerii din Hexagon. 

Tocmai de aceea, postul Canal Plus l-a invitat la emisiunea Canal Football Club.

Ce a spus?

„Am venit aici pentru o schimbare, pentru o experienţă diferită, după 14 ani petrecuţi în Italia. Am făcut nişte greşeli şi am plătit pentru ele. Am învăţat ceva şi, când mă uit în urmă, la cel care eram în trecut, îmi dau seama că acum nu mai sunt acelaşi“, a spus românul.

La începutul sezonului, atunci când a semnat cu Ajaccio, Mutu a făcut un pariu cu Ibrahimovici, spunând că va marca mai multe goluri decât vârful lui PSG. Acum, când mai sunt patru etape de jucat, „Ibra“ e pe primul loc în clasamentul golgheterilor cu 27 de reuşite. 

Totuşi, Mutu ştie cum îl va depăşi pe suedez: „O să dau 15 goluri într-un meci (râde). Serios vorbind, Zlatan e un atacant incredibil şi joacă alături de nişte mari fotbalişti. Încearcă să pară un dur, deşi nu e. Dimpotrivă, e un tip sensibil şi foarte de treabă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite