"Sirenele" din Constanţa sunt deja calificate în "optimile" Cupei CEV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorie clară pentru echipa feminină de volei Tomis Constanţa în "16"-imile Cupei CEV: 3:0 (17, 10, 14) cu AEL Limassol, în Cipru.

Transferurile făcute în vară de vicecampioana României îşi arată primele efecte. Tomis a obţinut o victorie categorică astăzi, pe terenul campioanei şi câştigătoarei Cupei Ciprului. Acest succes asigură practic calificarea formaţiei noastre în optimile de finală ale Cupei CEV. Pentru Tomis meciul acesta a avut o importanţă aparte, el fiind şi primul susţinut de gruparea constănţeană în cupele europene.

În faţa lui Limassol Tomis a aliniat următorul sextet: Maja Simanic - Katarina Barun, Ivana Plchotova, Claudia Cârstoiu-Gavrilescu (cpt.), Martina Konecna, Mira Topic - Marina Vujovic (libero).

În Cupa CEV, dar la masculin, la această oră se dispută meciul Tomis Constanţa - Montpellier. Campioana României conduce cu 2:0 la seturi (34-32, 25-22) şi cu 8-1 în setul 3.

Fostă componentă a Metalului din Galaţi, Barun şi-a sărbătorit pe 1 decembrie ziua de naştere, croata împlinind 26 de ani.

În aceeaşi competiţie, Dinamo Romprest s-a impus cu 3:2 în Croaţia, la Split.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite