Simona Halep, prima apariție după suspendare. Speech de 30 de secunde în cadrul unui eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 20 de zile de la aflarea verdictului în cazul de dopaj, Simona Halep a avut duminică seara prima ei apariție publică. Sportiva a fost prezentă la un eveniment caritabil, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Luptei Împotriva Cancerului la Sân.

Simona Halep a venit la eveniment la volanul unui Mercedes. Captură TV
Simona Halep a venit la eveniment la volanul unui Mercedes. Captură TV

Simona Halep s-a numărat printre personalitățile invitate la „Casa Mița Biciclista” din București și a sosit îmbrăcată într-o rochie elegantă, de culoare roz, culoarea evenimentului. Fostul lider mondial și-a făcut apariția la reuniune la volanul unui luxos bolid Mercedes, a fost preluată imediat de gardieni și condusă în interior.

Alături de alte personalități, ca Mihaela Geoană, Mihaela Bilic Andreea Esca, Corina Caragea, Lavinia Petrea, Roxana Hulpe, Cristiana Copos, Camelia Șucu și ministrul Alexandru Rafila, Halep a îndemnat femeile să meragă anual la control.

Simona a ținut un discurs scurt, supervizată de Andreea Esca. Captură PRO TV
Simona a ținut un discurs scurt, supervizată de Andreea Esca. Captură PRO TV

Invitată pe scenă, Simona Halep a a avut un speech de 30 de secunde: „Sunt extrem de onorată de această invitație. E o mare onoare și o mare bucurie să fiu alături de «Fundația Renașterea». Ca sportivă, dar mai ales ca femeie, știu cât de importantă este prevenția, așa că le rog pe toate femeile din țara noastră să meargă anual la controalele medicale.

Sănătatea este cea mai importantă și asta o spun din tot sufletul, mai ales în aceste momente. Să aprindem împreună lumina roz a speranței și a renașterii”, a spus Simona Halep, care a refuzat să ofere declarații pe alte subiecte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite