Simona Halep la Roland Garros: e mare favorită cu Lucici-Baroni! Virginia Ruzici: „O văd ajungând departe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca miercuri în turul doi de la Roland Garros în faţa croatei Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA.

Vremea revanşei a sosit. Dacă la US Open 2014 Mirijana Lucici-Baroni a reuşit să o surprindă pe Halep şi să o scoată neaşteptat din cursă, şansele unei noi victorii a croatei sunt reduse spre zero.

În defavoarea tenismenei de 33 de ani sunt rezultatele din 2015, 13 eşecuri şi doar 9 victorii, plus eliminări încă din primul tur de la toate turneele care contează: Australian Open, Indian Wells, Miami, Madrid sau Roma. A reuşit cumva la Roland Garros să treacă de o rundă, după o victorie muncită, de trei seturi, cu Lauren Davis, însă Lucici-Baroni are puţine argumente în favoarea ei pentru meciul de astăzi.

Pe de altă parte, e de aşteptat ca Simona Halep să ridice cadenţa şi a arătat o formă bună la antrenamentul de ieri, care a cuprins un arsenal variat de lovituri. În cazul în care îşi va impune valoarea superioară în faţa croatei, Halep o va întâlni în turul al treilea pe învingătoarea dintre Alexandra Dulgheru şi Alize Cornet.

Partida Simonei se va disputa miercuri pe arena Suzanne - Langlen. Cel mai probabil, disputa va începe în jurul orei 16:00. Ea va fi transmisă în direct de Eurosport şi în format livetext pe www.adevarul.ro

Simona Halep la Roland Garros. Ce spune Virginia Ruzici despre româncă

Campioană la Roland Garros în 1978, Virginia Ruzici, în prezent managerul Simonei Halep, a vorbit, pentru site-ul oficial al turneului despre jucătoarea româncă, pe care o consideră capabilă să cucerească titlul. 

  •  Simona a venit la Roland Garros într-o formă foarte bună. A jucat foarte bine la Roma, unde a pierdut în semifinale. Jocul ei este aşa cum vrea ea să fie.
  • O văd ajungând foarte departe la acest turneu. Chiar dacă a câştigat multe meciuri pe hard, ea e o jucătoare de zgură. Pe această suprafaţă se mişcă mai bine decât alte jucătoare, are o alunecare perfectă. Variază des jocul.
  • Faţă de anul trecut, Simona joacă mai bine, se mişcă mai bine, intră mai mult în teren. Poate anticipa loviturile adversarei şi lovi mai repede mingea. Returnează mai bine, într-un mod agresiv.
  • De asemenea, şi-a îmbunătăţit serviciul, ceea ce nu înseamnă că nu vom mai vedea la ea duble greşeli sau erori din când în când. E mult mai consistentă şi mai solidă, atât pe primul, cât şi pe al doilea serviciu.

Când au loc partidele Halep – Baroni şi Dulgheru - Cornet

VIDEO Cele mai ciudate momente de la Roland Garros 2015: Şarapova, fluierată

Simona Halep, imagine de la antrenamentul de marţi FOTO Guliver Getty Images

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite