Simona Halep a scăpat de Muguruza, dar locul 1 mondial îi este în continuare ameninţat. Ce trebuie să se întâmple pentru ca românca să termine anul lider

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Strâns legat de ce se va întîmpla zi, în confruntarea cu Elina Svitolina este şi situaţia locului 1 mondial în tenisul feminin.

Miza este destul de mare pentru Turneul Campioanelor pune capăt sezonului la nivel înalt şi cine rămâne sus va sta acolo cel puţin două luni, adică până în ianuarie, când începe sezonul din 2018. 

Vestea bună pentru Simona este că Garbine Muguruza a fost eliminată şi nu va putea trece peste ea în clasament. cele două erau despărţite de o diferenţă infimă, de numai 40 de puncte, dar acum indiferent de ce va face Simona azi, Muguruza nu o mai poate depăşi.

Există însă alte două jucătoare care îi ameninţă locul: Karolina Pliskova şi Elina Svitolina. Pliskova poate deveni liderul WTA dacă va câştiga turneul, iar Svitolina la fel. Ambele sunt însă în drumul Simonei. Svitolina îi va fi adversară azi, iar dacă trece de ea, în semifinale Simona va juca împotriva Pliskovei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite