Se îndeplineşte visul fanilor naţionalei: România va juca în martie 2014 un amical de lux pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Dacă se va califica la turneul final din Brazilia, programat în vara anului viitor, România va avea onoarea să-şi măsoare forţele înainte de Mondiale cu un adversar de lux al cărui obiectiv este câştigarea trofeului pus în joc la Rio.

România ar fi trebuit să joace în vara anului 2011 un amical de gală cu Argentina, dar partida a fost amânată din cauza sud-americanilor, care n-au mai putut ajunge la Bucureşti. Totuşi, fanii naţionalei au motive de bucurie, deoarece actualul selecţionar al Argentinei a precizat într-o conferinţă de presă că echipa sa va veni la Bucureşti la 5 martie 2014 pentru a întâlni România.

"Avem două meciuri amicale în Statele Unite, pe 15 şi 18 noiembrie, cu Rusia şi Bosnia. Apoi, avem o altă partidă în martie, cu România. Vom vedea în aceste meciuri dacă mai avem nevoie de vreun jucător în mod special înainte de Cupa Mondială", a dezvăluit antrenorul "pumelor", Alejandro Sabella, citat de Digi Sport.

Astfel, Messi va veni pentru a doua oară în România, după ce în vara anului 2012 a jucat într-un amical disputat tot pe Arena Naţională contra lui Dinamo, pierdut de "câini" cu 2-0.

Alejandro Sabella: Există echipe cu o treaptă mai sus de naţionala noastră. Spania şi Germania sunt peste toate celelalte, iar apoi urmează Brazilia, datorită condiţiei sale de gazdă la Mondiale şi abia apoi noi. Avem o echipă cu potenţial, dar sunt echipe care sunt favorite în faţa noastră. Asta nu înseamnă, însă, că nu vom încerca să câştigăm turneul final. Argumentele noastre sunt lotul şi mândria.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite