Scene groaznice la French Open: Nadal – Zverev, meci încheiat după o accidentare teribilă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexander Zverev, ghinionistul zilei, la Paris FOTO Profimedia
Alexander Zverev, ghinionistul zilei, la Paris FOTO Profimedia

Prima semifinală masculină de la French Open 2022 era în plină desfăşurare, oferind un tenis de o calitate fantastică, când totul s-a oprit brusc. Din păcate, o partidă pe muchie de cuţit a fost abandonată după ce neamţul Zverev a suferit o accidentare cumplită!

Rafael Nadal (Spania, 35 de ani, 5 ATP) e primul finalist la French Open 2022! Cu siguranţă însă, ibericul ar fi preferat să-şi adjudece victoria pe teren, la capătul unui meci întreg, decât să-şi vadă adversarul în chinuri, părăsind arena într-un cărucior.

Alexander Zverev in carucior FOTO Profimedia

FOTO Profimedia 

Din păcate însă, după un meci pe muchie de cuţit, în care Nadal a luat un prim set sufocant la tiebreak – a durat o oră şi 33 de minute (!!!) – actul secund a fost marcat de alunecarea lui Zverev, care l-a făcut KO. Probabil, la acest moment nefericit a contribuit şi faptul că s-a jucat cu acoperişul tras, din cauza ploii, iar umiditatea foarte ridicată a făcut ca zgura să fie mai alunecoasă decât de obicei.

Preţul pentru această situaţie l-a plătit Zverev, care a căzut şi, după primele informaţii, ar fi suferit o entorsă. Cert e că al 3-lea jucător al lumii a urlat de durere, sub privirile îngrozite ale celor din jur. Şi a părăsit terenul în cărcucior în aplauzele tuturor.

Alexander Zverev FOTO Profimedia

Nadal – Zverev s-a terminat la scorul de 7-6, 5-6, iar ibericul aşteaptă acum rezultatul meciului Cilic (23 ATP) – Ruud (8 ATP) pentru a-şi afla adversarul în finala de duminică.

CITEŞTE ŞI:

Zverev, ieşire de pe scenă în stil de mare campion: Imaginile de la Paris fac înconjurul lumii VIDEO

VEZI MOMENTUL ÎN CARE ALEXANDER ZVEREV S-A ACCIDENTAT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite