Scandalul continuă la Astra. Înţepături între Dani Coman şi Marius Şumudică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Echipele româneşti angrenate în cupele europene vor juca joi în runda a treia din Europa League. Steaua o va întâlni pe FC Zurich pe teren propriu (ora 20.00, PRO TV şi DolceSport), iar Astra se deplasează pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen (ora 22.05).

Echipele româneşti angrenate în cupele europene vor juca joi în runda a treia din Europa League. Steaua o va întâlni pe FC Zurich pe teren propriu (ora 20.00, PRO TV şi DolceSport), iar Astra se deplasează pe terenul cehilor de la Viktoria Plzen (ora 22.05). Dacă la Steaua scandalul e provocat de patron, situaţia de la Astra e în continuare una confuză, cu antrenorul Marius Şumudică aflat pe picior de plecare. Tehnicianul a a avut o discuţie aprinsă cu preşedintele clubului, Dani Coman, înaintea partidei de acasă cu Concordia Chiajna.
Coman nu l-a menajat pe Şumudică nici la nivelul declaraţiilor oficiale: “Eu sper să înţeleagă că trebuie să redreseze această echipă. El a adus cea mai mare performanţă Astrei, dar tot cu el antrenor am ajuns în situaţia în care suntem. Ar fi păcat pentru viitorul lui să plece în acest moment, el ar trebui să se gândească doar la rederesarea echipei”. Fostul portar nu s-a purtat cu mănuşi nici cu jucătorii: “Eu sper ca în două săptămâni terenul să arate foarte bine, dar acestea nu sunt decât pretexte ieftine, care nu mai pot păcăli pe nimeni. Poţi să joci şi în vârf de munte, suntem echipa campioană şi trebuie să câştigi”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite