Scandal uriaş la Ploieşti. Mustivar, Geraldo şi Hamza au fost la Primărie să ceară banii promişi de edil, dar s-au întors cu buza umflată. Contra: "Eu nu mai pot gestiona situaţia la echipă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii Petrolului se tem că vor fi ţepuiţi de Primărie
Fotbaliştii Petrolului se tem că vor fi ţepuiţi de Primărie

Cu doar trei zile înaintea meciului contra lui Swansea, din Liga Europa, la Petrolul tensiunea este maximă din cauza neachitării unor promisiuni financiare.

Telegrama.ro informează că azi antrenorul Cosmin Contra şi cei trei căpitani ai echipei, Mustivar, Geraldo şi Hamza au fost în audienţă la primarul Iulian Bădescu de unde au ieşit dezamăgiţi. "Am avut o întrevedere cu primarul oraşului şi nu ne putem declara mulţumiţi de cele două termene fixate, decembrie 2013 şi iunie 2014! Este vorba despre nişte bani pe care i-am avut promişi în anul competiţional 2012-2013 şi, iată, se spune că ne-ar intra în conturi după un an! Este incorect, deja băieţii nu se gândesc decât la o eventuală <<ţeapă>> din partea celor care au girat premierea! Mai ales că, au înţeles şi din discuţii, nu Petrolul este tema prioritară în ecuaţia banilor urbei! Nu ştiu cum să mai gestionez situaţia, cred că nu va mai fi vorba despre linişte la echipă chit că eu nu-mi doresc asta! Petrolul reprezintă oraşul Ploieşti şi judeţul Prahova, ne place să ne fălim cu asta, ne place aventura europeană şi perspective grupelor Europa League dar şi a unui alt an de excepţie, dar când trebuie să ne ţinem de cuvânt nu o facem! Suntem neînvinşi de 23 sau 24 de etape, fapt rarisim, şi continuăm cu bătaia de joc! Din acest moment eu nu mai pot să gestionez foarte exact situaţia!” a afirmat Cosmin Contra pentru sursa citată.

Capră: "Primarul Bădescu nu s-a şinut de cuvânt!"

Observatorulph.ro prezintă şi poziţia principalului acţionar al clubului, Dan Capră în acest caz: „Acum câteva luni, eu personal am avut o întâlnire cu primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, şi am discutat despre premiere. Şi pentru că am înţeles că situaţia bugetului primăriei nu era prea bună, la acea dată s-a promis această variantă cu eşalonarea. Eu am spus de atunci că băieţii vor banii. Înainte ca primarul Bădescu să plece în concediu, am căzut de comun acord cu el ca primăria să dea nişte bilete la ordin în cuantumul diferenţei rămase de 1,8 milioane de euro, astfel încât cu aceste documente să merg cu ele la bancă şi să iau un credit ca să pot da banii promişi de primărie jucătorilor. Numai în condiţiile acestea am fost de acord cu eşalonarea. Creditul nu-l făceam pentru mine, îl făceam pentru staff şi jucători corora municipalitatea le-a promis premierea. Când s-a întors din concediu primarul am aflat că lucrurile nu mai stau aşa, că nu poate să-mi dea documentele de plată, drept pentru care s-a generat această tensiune Înţelegerea a fost în biroul primarului, nu există un contract pe tema asta, a fost o înţelegere verbală. Dacă ştia de atunci că nu se doreşte asta, trebuia să iasă public să spună lucrul ăsta. Eu am văzut ce a apărut pe site-uri, dar am crezut că îşi respectă înţelegerea. Băieţii au vrut astăzi să afle unde este adevărul, pentru că în ultimul timp declaraţiile primarului au lăsat să se înţeleagă că acest club are bani. Ce o să facem? O să ne continuăm activitatea”, a susţinut acţionarul FC Petrolul, care a precizat că rezilierea contractului cu Romprest nu a fost de bun augur.

 3 milioane de euro trebuie să plătească Primăria Ploieşti jucătorilor şi antrenorilor de la Petrolul pentru câştigarea Cupei României şi clasarea pe locul trei în ediţia trecută a Ligii I

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite