Sânmărtean şi Nistor refuză Steaua. Primul vrea bani, al doilea demnitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Sânmărtean şi Dan Nistor, doi dintre fotbaliştii pe care Gigi Becali îi vroia la Steaua, nu sunt deloc tentatţi de o venire în Ghencea.

Ei i-au răspuns destul de apăsat patronului Stelei, Gigi Becali, care în stilul său caracteristic credea că Sânmărtean şi Nistor abia aşteaptă să vină la Steaua. "Să mă duc eu în genunchi la Steaua? Mai plec plec cu capul sus altundeva.Steaua e o echipă de fotbal, nu un târg de sclavi. Şi da, şi Steaua se poate refuza. Fotbalul nu a început şi nici nu se va termina cu Steaua"", a declarat Nistor, de la Pandurii. El ar vrea să plece de la Tg. Jiu dar nu e disperat după asta. "Aştept o nouă provocare", a declarat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga 1.

"Nu mă atrage Liga Campionilor"

Nici Lucian Sânmărtean nu e fascinat de tentaţia Stelei. "Am o vârstă, iar pentru mine şi familia mea situaţia financiară contează. Vaslui plăteşte salariul cel mai bun din Liga 1. De ce m-aş duce la un club care plăteşte mai puţin? Am fost şi în Liga Campionilor, am 33 de ani. Pe mine mirajul Ligii Campionilor nu mă mai atrage, sînt interesat doar de situaţia financiară”, a spus Lucian Sînmărtean, conform gsp.ro.

Cum s-a format actuala echipă a Stelei

Ionel Ganea are un mesaj pentru Gigi Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite